horoskopz

Friday, November 02, 2007

ZEMNÍ TYGR

Rok Kohouta přinese Zemnímu tygrovi dobré vyhlídky, zejména když mu dá příležitost uskutečnit své četné nápady a myšlenky a podpoří i jeho zájmovou činnost. Také bude mít značnou podporu ve většině svých činností.
Jednou ze zvlášť uspokojivých oblastí budou jeho osobní záliby a tím, že na ně vynaloží svůj volný čas a stanoví si některé projekty k realizaci, zjistí, že mu přinášejí radost a často zaberou hodně jeho času. Se svou bystrou a zvídavou povahou by mohl být v pokušení sledovat nové věci, které jej zaujaly. U některých Zemních tygrů to bude zahrnovat například prohloubení znalosti práce s počítačem anebo naučení se nové dovednosti, ale ať dělá cokoliv, pokud maximálně využije své nápady a dostupné příležitosti, bude Zemní tygr potěšen tím, co dokáže.
Tam, kde je to možné, by se měl pokusit zapojit do svých zájmů i své nejbližší, neboť zjistí, že projekty a činnost prováděná společně, jej uspokojuje ještě víc. Někteří Zemní tygři by se mohli dokonce rozhodnout rozšířit svou sféru zájmů nebo se zapsat do nějakého kurzu s partnerem nebo přítelem. I zde zjistí, že společná práce je účelnější a navíc je při ní víc legrace.
Totéž se týká některých domácích nebo zahradních projektů, které má Zemní tygr v plánu. Nejenže získá, když se podělí o nápady a schopnosti, ale zjistí, že jejich realizace s pomocí druhých si vyžádá mnohem méně práce. To je jedno z klíčových poselství Zemnímu tygrovi v roce 2005: zapojením druhých do práce získáte velmi mnoho.
Během roku bude Zemní tygr sledovat činnost rodinných příslušníků s něžným zájmem a udělá vše pro to, aby pomohl a poradil těm, kteří jsou mu nejdražší. Jeho dobrý úsudek a schopnost cítit s nimi bude velmi ceněna. Také se může těšit na některé potěšující rodinné události, včetně úspěchů mladších příbuzných. Některé z nich určitě dají ponět k rodinným oslavám.
I když rodinný život Zemního tygra se může vyvíjet dobře a znamená pro něj mnoho, žádný rok není zcela bezproblémový a rok Kohouta nebude výjimkou. Pokud vyvstanou nějaké rozpory v názorech nebo neshody, měl by se Zemní tygr snažit rychle je odstranit takovým způsobem, který by byl přijatelný pro všechny zúčastněné. Uvědomí si, že je lepší řešit problémy včas nežli je nechat vystupňovat nebo dopustit, aby se protahovaly donekonečna. Rovněž pokud se projeví něco, co způsobí Zemnímu tygrovi starosti, zejména vyplňování různých formulářů, úřední spisy nebo finanční transakce, měl by vyhledat radu kompetentního poradce, nežli řešit záležitost sám bez cizí pomoci. U nepohodlných problémů by měl pamatovat na to, že pomoc je na dosah, pokud ji bude potřebovat.
Rok Kohouta je však pozitivním rokem pro finanční záležitosti a mnozí Zemní tygři mohou očekávat, že během roku dostanou nějaké peníze. Aby jich však co nejlépe využil, měl by si Zemní tygr pečlivě naplánovat větší výdaje a ponechat si čas k tomu, aby zvážil různá rozpětí, možnost volby a ceny. Tím způsobem se mu často podaří získat předměty, které jsou vhodnější a k tomu i levnější. S dobrými vyhlídkami na cestování by si měl rovněž odložit stranou peníze, aby si mohl někdy během roku někam vyjet, a pokud existuje místo, které by chtěl navštívit, měl by si zjistit podrobnosti a možnosti. Mohl by rovněž získat prostředky nějakou šťastnou náhodou a pokud se dozví o nějaké soutěži, která ho zajímá nebo se týká jeho dovednosti či znalosti, měl by se do ní přihlásit.
Zemní tygr si také bude cenit toho, když si během roku někam vyjde, buď do nějaké společenské akce, která ho láká, nebo na schůzku s přáteli, měl by dále sledovat své nápady a veškeré pozvánky, které dostane. Zemní tygři, kteří by uvítali větší společnost, shledají, že vstup do některé zájmové skupiny nebo angažovanost v místních aktivitách nebo dokonce v charitativní činnosti často vede k plnějšímu a hodnotnějšímu společenskému životu.
Celkem lze konstatovat, že rok Kohouta má pro Zemního tygra mnoho příslibů, zejména ve způsobu, který mu umožní pokračovat v jeho nápadech, i v zájmové činnosti. Pokud se spojí s ostatními a vytěží co nejvíc z možností, které se naskytnou, shledá, že je to uspokojivý a osobně cenný rok.