horoskopz

Monday, April 19, 2010

OPICE

Temperamentní, vynalézavá a podnikavá Opice rozhodně ví, jak na lidi zapůsobit. Má široké zájmy, smysl pro legraci a dobře vychází s ostatními lidmi. Projevuje také bystrou mysl a dokáže využít sitací a událostí ve svůj prospěch.
Přes svou všestrannost a nemalé schopnosti má však Opice i své slabé stránky. Schází jí vytrvalost, neudrží pozornost a příliš mnoho se spoléhá na svůj vlastní úsudek. Víra ve vlastní schopnosti bývá sice chvályhodným rysem, Opici by však prospělo, kdyby se více ohlížela na rady a názory ostatních. Opice chce být vždy o všem dění informována, sama však dokáže být vyhýbavá a tajnůstkářská a opět platí, že by jí prospělo otevřenější chování.
Opice má neobyčejně podnikavou povahu, ve své touze po úspěchu však někdy porušuje pravidla nebo se chová vychytrale. Měla by si uvědomit, že takové jednání jí spíše uškodí.
Opice je velice vynalézavá a síla jejího charakteru jí připraví zajímavý a pestrý život. Jestliže dokáže zaměřit svou velkou energii správným směrem a překonat určitý neklid, bude její život korunován úspěchy a štěstím. Navíc bude díky své příjemné povaze vždy obklopena přáteli.

Labels: