horoskopz

Wednesday, November 07, 2007

VYHLÍDKY BUVOLA V ROCE 2005

Čínský nový rok začíná 9. února 2005. Až do té doby nám stále ještě dává pocítit svou přítomnost starý rok - rok Opice.
Rok Opice (od 22. ledna 2004 do 8. února 2005) je pro Buvola velmi rušný, a protože rád postupuje systematicky, občas se cítí zaskočen prudkým spádem událostí. A závěrečné měsíce roku naznačují, že ani během nich si příliš neodpočine.
Ve svém zaměstnání by Buvol mohl shledat, že k různým zvratům dochází zcela náhle a bez varování, ale bude-li připraven využít nastalé situace, může pro své budoucí vyhlídky hodně vykonat.
V posledních měsících roku Opice nepoleví činnost ani v Buvolově osobním životě. Doma bude mít hodně práce, zejména při pomoci ostatním a organizaci rodinných aktivit, i při uskutečňování svých vlastních plánů. Do své práce by však měl zapojit i ostatní členy rodiny. Pochopí, že je lepší využít podpory ostatních nežli si nechávat nápady pro sebe a dřít se sám. V posledním čtvrtletí roku se bude Buvol těšit z mnoha rodinných sešlostí.
Také po společenské stránce bude Buvol velmi žádaný, bude mít plno příležitostí si někam vyjít a setkat se s přáteli. Srpen, listopad a prosinec budou společensky zvlášť náročné a pro nezadané Buvoly by navázání nových přátelství nebo milostného vztahu dodalo tomuto období zvláštního významu.

Labels: ,