horoskopz

Tuesday, April 27, 2010

KOHOUT

Rázný a rozhodný Kohout se svým sebejistým vystupováním dovede vždy zapůsobit. Má bystrou mysl, široké zájmy a jasně a přesvědčivě se vyjadřuje. Ve všem, co dělá, je neobyčejně pečlivý a výkonný a vzbuzuje velký respekt. Projevuje také opravdový a starostlivý zájem o ostatní.
Kohout má mnoho předností, některé rysy jeho charakteru mu však mohou ztrpčit život. Ve svých názorech je až příliš otevřený, v činech někdy příliš spontánní a občas řekne nebo udělá bez rozmýšlení něco, čeho potom lituje. Kvůli svým vysokým nárokům bývá často nespokojený - někdy působí jako pedant - a občas se zaobírá relativně bevýznamnými věcmi, když by měl věnovat čas záležitostem důležitějším. Toho by se měli všichni Kohouti vyvarovat. Kohout rád dělá plány, ale někdy jsou jeho očekávání nerealistická.
Při plánování - a také u jiných činností - by Kohoutovi prospělo, kdyby se poradil s ostatními a nenechával si své nápady pro sebe. Když to udělá, uvidí, jak moc mu jejich názory pomohly.
Kohout je velmi nadaný a má také elán a zodpovědnost, ale chce-li svých schopností maximálně využít, musí energii zaměřit správným směrem a držet na uzdě svou otevřenou a někdy i roztěkanou povahu. Bude-li tomu věnovat pozornost, může v životě dosáhnout úspěchu. Lidé ho budou mít rádi a vážit si ho pro jeho široké zájmy a společenskou povahu.

RADY PRO KOHOUTA
DO NÁSLEDUJÍCÍHO ROKU

Celkové vyhlídky
Je to rok štěstěny, aby z něj však mohl těžit, musí být Kohout troufalý a jednat podle svých nápadů. Je to rok, kdy budou odměněny pozitivní činy - a je jen na Kohoutovi, aby jednal.

Vyhlídky v kariéře
Aktivním sledováním všech příležitostí a svou rozhodností může Kohout učinit důležitý pokrok. Bude rovněž do určité míry miláčkem štěstěny a bude se moci opřít o ty, kteří o něm mají vysoké mínění.

Finance
Bude to pozitivní rok, ale bude-li Kohout chtít dokázat hodně, bude muset pečlivě hospodařit a kontrolovat svou finanční situaci. Není to rok vhodný pro uspěchané činy nebo impulzivní jednání.

Vztahy s ostatními lidmi
Během roku bude Kohout často zvaný do společnosti a ostatní budou vyhledávat jeho názory a rady. Na oplátku však získá hodně z podpory, kterou mu druzí poskytnou. Všechny zájmy a činnosti, které bude moci s někým sdílet, mu přinesou příjemné chvíle. Je to také dobrý rok pro navazování milostných vztahů a přátelství a pro ty, kteří nedávno zažili nějaké osobní problémy, je to rok postupu vpřed.

Labels: