horoskopz

Monday, November 12, 2007

Rok Kohouta

začíná 9. února a bude pro Buvola značně příznivější. Roku Kohouta bude vládnout metodičnost a pořádek, což Buvolovi vyhovuje nejlépe. V příštích dvanácti měsících se bude více cítit pánem situace a bude s to pokračovat ve svých plánech. Je to rok vhodný pro činy a výsledky.
Po pracovní stránce jsou vyhlídky zvlášť povzbudivé. I když mnozí Buvoli dosáhli v posledních letech slušného postupu, nebyl vždy žádoucím směrem a nebylo jim umožněno využít co nejlépe svých schopností. Rok Kohouta přinese Buvolovi více možností pro postup tím správným směrem.
Během roku se mnozí Buvoli ocitnou v takovém postavení, které jim umožní vzít na sebe další úkoly. Se svými kontakty a zkušenostmi budou moci mnozí dosáhnout postupu u svého současného zaměstnavatele, ale vezmou na sebe povinnosti, které se více blíží práci, kterou už nějaký čas touží vykonávat. Buvoli, kteří cítí, že by měli lepší vyhlídky někde jinde, by měli aktivně vyhledávat volná místa, která by jim vyhovovala. S vytrvalostí a rozhodností - dvěma vlastnostmi, které jsou pro Buvola příznačné - budou mnozí úspěšní a podaří se jim nalézt místo, které by se mohlo ukázat jako důležité nové postavení. Nejpříhodnější měsíce pro pracovní příležitosti jsou od března do začátku června a říjen, ale obecně vzato by Buvol měl okamžitě jednat, jakmile narazí na vhodné místo.
Buvolovi často umožní změny, které probíhají na jeho pracovišti, další rozvoj schopností. Pokud je mu však nabídnuta možnost školení nebo objeví nějaký kurz, o němž se domnívá, že by mu mohl být prospěšný, měl by se pustit do učení. Zvýšením kvalifikace se zlepší i jeho vyhlídky a výsledky jeho práce v roce Kohouta mohou být pozitivní a dalekosáhlé.
Co se týká finančních záležitostí, bude ovšem Buvol muset postupovat velmi prozíravě. Ačkoliv postup v kariéře, kterého dosáhne, povede často k vyšším příjmům, není rok 2005 vhodný pro riskování. Zejména pokud uvažuje o změně pracoviště nebo by chtěl vstoupit do velkého finančního podnikání, musí si ověřit veškeré detaily a závazky, které pro něj z toho vyplynou, případně si vyžádat odbornou radu. Pokud poleví v ostražitosti, může se stát, že přijde o peníze anebo že má větší výlohy než je nutné. Měl by být rovněž velmi opatrný a neakceptovat vše, co se mu říká, zejména pokud je to spojeno s finančními důsledky. Je to rok, v němž by měl prostudovat důležité úřední dokumenty a být při tom pečlivost sama.
Osobní život Buvola má však mnohem příznivější vyhlídky. Ve svém domově bude vychutnávat lásku a podporu, kterou mu ostatní dávají najevo, a pokud vysloví své myšlenky a nápady, získá značnou podporu pro jejich realizaci. Bude rovněž s velkým zájmem sledovat pokroky svých blízkých a ti se na něj budou často obracet se žádostí o radu. Buvol je vždy středem rodinného života a těší se velké úctě.

Labels: ,