horoskopz

Thursday, April 29, 2010

Pes

PES

Věrný a spolehlivý Pes, který dobře rozumí lidské povaze, si snadno získává úctu a obdiv ostatních. Nepatří k lidem, kteří dělají problémy, a nesnáší jakékoli pokrytectví nebo faleš. U Psa člověk vždycky ví, na čem je, a také co si Pes o různých věcech myslí. Má také silné humánní cítění a často bojuje za dobro a spravedlnost.
Pes má řadu skvělých vlastností, ale také některé rysy, které mu brání v tom, aby si život plně vychutnal nebo aby ho maximálně využil. Zpravidla si dělá zbytečné starosti a trápí se kvůli nejrůznějším věcem. I když to vůbec nebude jednoduché, měl by se Pes pokusit zbavit své úzkostlivosti. Měl by otevřeněji mluvit o svých stresech a starostech s ostatními a neskrývat je v sobě. V některých případech si je totiž sám vymýšlí. Pes má rovněž sklon pohlížet na věci z té horší stránky a určitě by mu pomohlo, kdyby se na svět díval optimističtěji. Má koneckonců řadu vynikajících vlastností a měl by důvěřovat svým schopnostem. Další slabostí je jeho sklon k tvrdohlavému lpění na svém mínění o jistých záležitostech. Nedá-li si pozor, může mu tvrdohlavost přinést problémy.
Jestliže Pes potlačí svůj sklon k obavám a pesimismu, dokáže si život více vychutnat, ale zjistí také, že dosahuje lepších výsledků. Je totiž obdařen skutečně obdivuhodnou povahou a všichni vysoce oceňují jeho věrnost, spolehlivost a upřímnost. V životě vykoná mnoho dobrého a získá mnoho přátel - proto si zaslouží, aby uměl svůj život také vychutnat. Třeba mu pomůže, když si připomene slova jiného Psa, Winstona Churchilla: "Když se ohlédnu zpátky na všechny ty obavy, vzpomenu si na příběh o starci, který na smrtelné posteli prohlásil: ,Měl jsem v životě mnoho problémů, ale většina z nich se nikdy nestalaď."

RADY PRO PSA
DO NÁSLEDUJÍCÍHO ROKU

Celkové vyhlídky
Bude to pro Psa rušný a náročný rok, ale odměna za to bude značná. Pokud bude Pes flexibilní v názorech a vytěží maximum ze svých příležitostí, může si velmi prospět. Také to může být velmi poučný a významný rok.

Vyhlídky v kariéře
Je to rok vhodný spíše ke zvyšování kvalifikace a rozšiřování zkušeností nežli k velkým změnám. Spolupráce s ostatními a budování nových kontaktů budou velmi přínosné. To, co bude dokončeno nyní, může Psovi velmi prospět v následujících letech.

Finance
Finanční otázky si vyžádají hodně pozornosti a je třeba, aby se Pes vyvaroval rizika. Tam, kde to bude možné, by si Pes měl vytvořit rezervy pro některé větší výdaje i rozpočet na své různé závazky. Je to rok, kdy bdělost a dobré hospodaření hodně dokážou.

Vztahy s ostatními lidmi
Během roku udělá Pes hodně, aby pomohl a podpořil své milované a jeho pozornost a starostlivost bude velmi ceněna. Musí však být vstřícný se svými nápady a naslouchat bedlivě radám ostatních. V obtížnch situacích by měl dobře vážit slova. Jeho osobní zájmy mu rovněž pomohou ke kontaktu s ostatními.

Labels: