horoskopz

Tuesday, November 13, 2007

Někdy však, tak jako během každého roku, se mohou vyskytnout i problémy. Občas jsou důsledkem únavy, nedorozumění anebo špatné komunikace. Pokud se tak stane, měl by Buvol o nich hovořit s ostatními a nenechat je, aby se táhly dlouho a pokazily tak slibný rok. A při velkém návalu práce by měl bez váhání požádat o pomoc. Obdobně, pokud se jeho blízcí ocitnou ve stresu, bude jeho pomoc a podpora vítaná.
Dobré vyhlídky má Buvol i ve svém společenském životě. I když je mnohem vybíravější ve společenských událostech, jichž se účastní, nežli ostatní znamení, bude se většinou dobře bavit. Také v důsledku změny pracoviště anebo nových zájmových činností naváže během roku pravděpodobně nová a významná přátelství.
Pro nezadaného Buvola anebo ty, kteří se těší z nově navázaného milostného vztahu, přinese tento rok skvělé vyhlídky. Současné milostné vztahy se mnohdy utuží, mnozí Buvoli uzavřou manželství anebo se usadí ve společné domácnosti. Někteří nezadaní Buvoli se zase setkají s někým, kdo se pro ně stane nepostradatelným. Romantika zkrátka převládne a některým dosud osamělým Buvolům zcela změní dosavadní život. Nepříznivější měsíce pro osobní záležitosti jsou duben až červen a poslední čtvrtletí roku.
Celkově je rok Kohouta pro Buvoly pozitivní. Zejména pracovní vyhlídky jsou povzbudivé a četní Buvoli budou moci lépe využít své síly a dosáhnout postupu, po němž baží. Také v osobním životě se bude Buvol těšit z podpory a lásky své rodiny a těm nezadaným může nový milostný vztah přinést mnoho štěstí. Jediná oblast, která si vyžaduje pečlivost, jsou finance. Zde musí být Buvol ostražitý a důkladný. Obecně vzato to však bude rok, který splní jeho očekávání a nabídne Buvolovi značný rozsah možností.