horoskopz

Wednesday, March 19, 2008

Kovový pes

KOVOVÝ PES

Pro Kovového psa to bude náročný rok, ale i když pokrok nebude snadný, může se z něj ještě stále stát rok významný. Nejenže mu poskytne příležitost prohloubit si své zkušenosti a upevnit si své síly, ale může mu také proklestit cestu k novému důležitému rozvoji v několika příštích letech.
V zaměstnání se od něj hodně očekává a ostatní budou často spoléhat na to, že si přibere nějaké nové odpovědné úkoly, zapojí se do nových projektů nebo bude řešit komplexní záležitosti. V důsledku toho bude jeho pracovní vytížení někdy příliš velké a často se bude cítit frustrovaný délkou času, kterou některé činnosti zaberou, nebo zpožděním způsobeným byrokratickým postupem. I když rok Kohouta na něj vyvine někdy velký tlak, bude-li postupovat metodicky a soustředí se na priority, Kovový pes často shledá, že výsledky jeho práce jsou stále ještě značné. Pokud bude tvrdě pracovat a postaví se k výzvě čelem, naučí se zvládat nové techniky a posílí svou kvalifikaci i získá zkušenosti, to vše z něj udělá skvělého kandidáta pro postup na vyšší funkci v budoucnosti.
Kovový pes si také může zlepšit své postavení, když bude udržovat dobré vztahy se svými kolegy. Když prokáže své kvality jako platný člen týmu a vybuduje si kontakty, značně to prospěje i jeho vyhlídkám. Nicméně i přes pozitivní vztahy na pracovišti se musí mít Kovový pes na pozoru. V některých stresových situacích roku by měl být opatrný, pokud dá průchod svým pocitům nebo se ocitne v problematické situaci. Neuvážená poznámka by mohla narušit některé dobré vztahy, které si vybudoval, a toho se musí vyvarovat zejména ve vypjatých a výbušných momentech.
Ačkoliv příležitosti k postupu budou omezené, jestliže Kovový pes uvidí nějaké volné místo, měl by jednat rychle, než mu příležitost unikne. Jakýkoliv pokrok, kterého nyní dosáhne, může být i důležitým krokem směrem k budoucím úspěchům. Březen, květen, srpen a říjen by mohly přinést zajímavý vývoj na trhu pracovních sil.
Totéž se týká i Kovových psů, kteří hledají práci nebo by se chtěli dostat ze svého nynějšího postavení někam jinam. I když šancí nebude příliš mnoho a zajištění nového místa by je mohlo stát hodně úsilí, jakmile si jednou nové postavení získají, nabídne jim důležité nové zkušenosti a otevře před nimi možnosti dalšího budoucího postupu.
Co se týká peněžních záležitostí, je to i pro ně rok, který nabádá k opatrnosti. Během roku bude mít Kovový pes velké výdaje, zejména v souvislosti s vylepšováním svého domova, cestováním a rodinnými náklady. Vzhledem k tomu musí se svými prostředky obezřetně hospodařit a pokud možno je šetřit na realizaci různých plánů, kterými se zaobírá. Čím disciplinovanější bude, tím lépe se mu povede. Musí být také opatrný při zacházení s finančními formuláři a měl by si pozorně zkontrolovat podmínky všech nových závazků, které na sebe bere. Není to rok, který by přál liknavosti nebo zbytečnému riskování ve finančních otázkách.
Ačkoliv se Kovový pes bude během roku zaobírat spoustou činností, je důležité, aby si vyhradil čas na svou rekreační činnost. Ta pro něj bude nejen dobrou příležitostí k relaxaci, ale často mu nabídne možnost doplňkového cvičení a setkání s druhými a odvede jeho pozornost od obvyklých starostí.
V rodinném životě ho čeká mnoho práce, která si vyžádá značné nároky na jeho čas. Zejména udělá hodně, aby pomohl mladším i starším příbuzným, a jeho rady i podpora budou velmi ceněny. Při takovém návalu práce doma i v zaměstnání se bude často cítit ve stresu, ale neměl by váhat a požádat v případě potřeby o pomoc s některými domácími pracemi a také by měl být otevřený, pokud má nějaké starosti. Bylo by pro něj lepší, kdyby se svým blízkým svěřil, než aby si své obavy nechával pro sebe.
Kovový pes by měl rovněž dbát na to, aby trávil čas se svými drahými při činnostech, které je baví, než aby neustále vedl tak hektický život. Společná zájmová činnost často dá podnět k nějakým příjemným rodinným oslavám.
Díky uspěchané povaze roku se Kovový pes může rozhodnout, že poněkud utlumí svůj společenský život. Je ale důležité, aby se i nadále udržoval pravidelný kontakt s přáteli a účastnil se společenských událostí, které ho nějak osloví. Společenský život může vnést do jeho životního stylu důležitou rovnováhu.
Pro Kovové psy, kteří jsou osamělí a uvítali by něčí společnost, budou jejich zájmy dobrým důvodem k různým setkáním s ostatními, a pokud se zapojí do nějakého místního spolku, mohou během roku získat nové přátele
Přestože to pro Kovového psa bude náročný rok, bude i konstruktivní, zejména proto, že mu umožní rozšířit si svou kvalifikaci a zkušenosti. A co udělá nyní, staví ho do příznivé pozice vůči úspěchu, který může očekávat v následujících letech. Jeho dlouhodobé vyhlídky jsou skutečně vzrušující!

Tip pro tento rok
Hospodařte dobře se svým časem. I přes všechno, co musíte udělat, zařiďte se tak, abyste mohli trávit čas se svými nejbližšími a nezanedbávejte své zájmy ani společenský život. Pokuste se udržovat svůj život v rovnováze.

Labels: