horoskopz

Saturday, December 29, 2007

OHNIVÝ BUVOL

Pro Ohnivého buvola to bude uspokojivý rok, zejména proto, že mu umožní pokračovat ve svých plánech a aktivitách.
Ohnivý buvol tíhne ke specifickým zájmovým oblastem a v důsledku toho shromáždil už značné množství odborných znalostí. V roce 2005 jich bude moci využít. Neponoří se pouze do svých osobních projektů, ale také se někdy podělí o své znalosti s ostatními. Jeho zájmy mu přinesou hodně uspokojení, i když někteří Ohniví buvoli by rádi rozšířili své znalosti a dovednosti i na jiné oblasti, například mají zájem se zdokonalit v práci s počítačem anebo blíže prozkoumat témata, která vzbudila jejich zájem. Pokud v tom budou pokračovat a využijí dostupných příležitostí, shledají Dřevění buvoli, že jim jejich zájmy přinášejí během roku Kohouta značné potěšení.
Ohnivý buvol také rád během roku cestuje a pokud zahlédne inzerát na dovolenou, který ho zaujme, měl by to dotáhnout do konce. Návštěvy rodiny a přátel žijících ve vzdálenějších místech mohou rovněž vést k příjemným zážitkům. Pokud jde o cestování, naskytnou se Ohnivému buvolovi určitě vynikající příležitosti a měl by jich využít.
V rodinném životě Ohnivého buvola to bude plný a zajímavý rok. A opět vystoupí do popředí jeho horlivá a praktická povaha a často se pustí do plánů, které by přispěly ke stylu i komfortu jeho domova. Bude se rovněž zajímat o činnost a zájmy, které může sdílet se svými milovanými. Někteří Ohniví buvoli se rozhodnou zapsat do kurzu se svým partnerem nebo věnovat více času společným zájmům. Při společných činnostech a podílení se na plánech a nápadech Ohnivý buvol shledá, že jeho domov a rodinný život mají pro něj stále větší význam. Bude rovněž se zájmem sledovat aktivity mladších příbuzných a pokud může, rád nabídne radu nebo praktickou podporu, které se dostane značného ocenění.
Bude to rovněž pozitivní rok, pokud jde o jeho společenský život. Přestože Ohnivý buvol tíhne k vybrané skupině přátel, shledá, že setkání s těmi, kteří sdílejí společné zájmy, a návštěva některých společenských podniků, které ho lákají, mu umožní seznámit se během roku s mnoha novými lidmi a rozšířit si tak okruh svých známých. Také Ohniví buvoli, kteří jsou samotáři a nevyjdou si do společnosti příliš často, by měli zvážit možnost stát se členem některé místní zájmové skupiny. Nejenže tam budou vítaní, ale budou se moci radovat z některých veselých večírků, Ohniví buvoli, kteří se cítí osamělí a chtěli by se setkávat s ostatními, by o tom měli vážně uvažovat. Mohlo by jim to značně zpříjemnit celý rok.
I když má rok Kohouta v zásobě takové příjemné vyhlídky, žádný rok není tak zcela bez problémů. Pokud vyvstane nějaká potíž, měl by o ní Ohnivý buvol hovořit otevřeně a hledat radu u ostatních. V případě potřeby by jim zvláště prospěla rada odborníka. A tak jako ostatní příslušníci tohoto znamení musí být i Ohnivý buvol velmi opatrný ve finančních záležitostech, zejména pokud uzavírá smlouvy anebo vyplňuje formuláře související s financemi. Má-li nějaké pochybnosti, je důležité, aby dostal správnou radu. Je to rok důkladnosti a péče. Ohniví buvoli, zapište si to!
Přesto však je tento rok pro Ohnivého buvola pozitivní a pokud stráví čas při činnostech a plánech, které ho přitahují, bude se cítit spokojený i povzbuzený podporou ostatních.

Tip pro tento rok

Pokračujte ve svých zájmových činnostech, ať už stávajících či nových, které vás lákají. Může to přispět něčím zvláštním k tomuto už tak slibnému roku.