horoskopz

Tuesday, December 04, 2007

buvol

Co se týká osobních záležitostí bude rok Kohouta v tomto směru plný událostí, rýsují se i změny v rodinném životě Kovového buvola. K některým Kovovým buvolům se přistěhují příbuzní z důvodu studia, práce nebo sňatku a někteří se sami rozhodnou přestěhovat. V důsledku toho budou některé části roku velmi rušné. Jako vždy sehraje Kovový buvol stěžejní roli při organizaci a dohledu nad tím, co je třeba udělat a bude povzbuzovat ostatní členy rodiny. Tolik činnosti může přinést i období stresu, ale metodická povaha Kovového buvola zajistí řádné dokončení prací a jeho plány vyjdou.
I přes vysoký stupeň aktivity během roku bude rodinný život pro Kovového buvola hodně znamenat. Tento rok bude také svědkem mnoha šťastných a pamětihodných příležitostí i dobrých důvodů k rodinným oslavám. Kovový buvol si bude velmi považovat podpory a pomoci ze strany svých blízkých.
Společenský život Kovového buvola má rovněž příznivou prognózu. Bude mít během roku příležitost utužit některé cenné přátelské vztahy. Ti, kteří jsou nezadaní nebo jejichž společenský život poněkud upadl, mohou letos potkat někoho, kdo se pro ně stane nepostradatelným. Také v tomto ohledu může být rok Kohouta pro Kovového buvola významný.
Mnoha způsoby přihraje rok Kohouta Kovovému buvolovi příležitosti, na které tak dlouho čekal. Aby z nich však měl skutečný prospěch musí těchto příležitostí co nejlépe využít, ať už mu přijdou samy do cesty, anebo si je vytvoří. Díky rozhodnosti a odhodlání - dvou vlastností, kterými je Kovový buvol obdařen - může pro něj být tento rok velmi úspěšný.

Labels: ,