horoskopz

Monday, November 26, 2007

Kovový buvol

by také měl plně využít jakýchkoliv příležitostí ke školení, které má k dispozici, zejména pokud nastoupí na nové místo. Nové znalosti mu pomohou nejen v daném okamžiku, ale mohou jej rovněž připravit na budoucí zkoumání nových možností.
Kovový buvol by se měl rovněž během roku zaměřit na to, aby ze svých osobních zájmů vytěžil co nejvíce. Půjde zejména o zájmovou činnost, při níž může čerpat ze svých nápadů a kreativních schopností a která mu přinese radost a dobrou pohodu. Tento rok je zase rokem, kdy by Kovový buvol měl co nejlépe využít své schopnosti.
Finanční záležitosti jsou ovšem něco zcela jiného a v průběhu roku 2005 bude muset být Kovový buvol velmi opatrný, zejména v případě, že se bude angažovat v jakékoliv transakci týkající se jeho domu nebo majetku. Z toho důvodu musí prostudovat do detailů text každé dohody, na níž by se chtěl podílet a v případě potřeby vyhledat odbornou poradu. Není to vhodný čas pro riskování. Rok Kohouta může nastražit na neobezřetné a lehkomyslné jedince nejednu past. Kovoví buvoli, pamatujte na to! Pokud je to možné, pomůže Kovovému buvolovi, když si odloží nějaké peníze, aby mohl během roku uskutečnit své plány a také pouvažuje o zvýšení objemu svých úspor na dlouhodobé termínované vklady. Bude-li se o finance starat a kontrolovat své výdaje, bude mu to ku prospěchu.

Labels: ,