horoskopz

Saturday, November 24, 2007

KOVOVÝ BUVOL

Tento rok přinese Kovovému buvolovi mnoho důležitých a dalekosáhlých změn. Se svou rozhodnou povahou a přáním co nejvíc využít svých schopností se pokusí využít svého postavení k dalšímu postupu a v průběhu roku dojde jeho píle a pracovitost ocenění.
V zaměstnání jsou jeho vyhlídky zvlášť dobré a umožní Kovovému buvolovi uplatnit svou sílu a schopnosti k dobrému účelu. Bude mít za sebou velké zkušenosti, na nichž bude moci během roku stavět. Někteří Kovoví buvoli se díky své pověsti a znalostem ocitnou v postavení, kdy budou moci očekávat postup anebo budou vybráni jako nejlepší kandidáti na odpovědnější funkci. Pokud Kovový buvol využije nabízené výhodné příležitosti, může ve své kariéře postoupit značně kupředu.
Kovoví buvoli, kteří mají pocit, že nevyužívají plně své síly anebo hledají práci, mohou v roce Kohouta natrefit na některé vynikající příležitosti. Aby si zajistili postavení, o němž jsou přesvědčeni, že je pro ně to pravé, musejí vytrvat a zejména se dobře připravit na vstupní pohovor. To znamená zjistit si co nejvíc o společnosti, u které žádají o přijetí, o funkci, o kterou se ucházejí a také zdůraznit, jakým se mohou stát přínosem. Úsilí a iniciativní nápady pomohou těmto Kovovým buvolům naklonit ručičku vah ve svůj prospěch a jakmile se ocitnou na novém pracovišti, vytěží z nové výzvy a dané příležitosti maximum. Jak mnozí zjistí, poskytnou jim události roku 2005 šanci, po které toužili a dají jejich kariéře mnohem slibnější směr. Pro hledání práce jsou nejpříznivější měsíce březen až začátek června a říjen.

Labels: ,