horoskopz

Thursday, December 13, 2007

DŘEVĚNÝ BUVOL

Pro Dřevěného buvola to bude velmi vzrušující rok a v několika různých oblastech jeho života dojde k mnoha událostem. Bude to čas plný práce, ale často i obveselení a Dřevěný buvol dosáhne důležitého pokroku.
Jednou z oblastí, která má zvlášť dobré vyhlídky, je jeho osobní život, v němž hrají velkou roli srdeční záležitosti. Bude se i nadále dařit mnoha romantickým vztahům a někteří Dřevění buvoli se rozhodnou usadit se svým partnerem ve společné domácnosti. A těm, jimž se milostný vztah nevydařil nebo kteří hledají někoho zvláštního, přinese rok Kohouta obrat ke štěstí a budou mít mnoho příležitostí seznámit se s někým, kdo se pro ně brzy stane jedinečným. Povaha roku je taková, že k podobnému setkání může dojít čirou náhodou, ale svou roli v tom sehraje i osud. Pro srdeční záležitosti je rok Kohouta skvělý čas.
Dřevěný buvol si také během roku bude považovat společenského života, ačkoliv i zde by mohlo dojít k některým změnám. Nové zájmy a změněné okolnosti způsobí, že se Dřevěný buvol seznámí s mnoha novými lidmi, z nichž někteří se stanou jeho blízkými přáteli. Také zde bude spousta příležitostí, aby si s přáteli vyšel a pobavil se a přitom zjistil, že je oblíbený. Měsíce od dubna do června a poslední čtvrtletí roku by mohly zaznamenat zvláštó významný vývoj v osobním a společenském životě Dřevěného buvola.
Dřevěný buvol se také bude radovat ze svých osobních zálib, a ať už půjde o sport nebo pobyt v přírodě nebo o spíše tvořivé a praktické koníčky, zjistí, že když jim věnuje svůj volný čas a dál je rozvíjí, přinášejí mu značné uspokojení. Dřevění buvoli, kteří se rozhodli změnit svou zájmovou činnost na povolání, mohou rovněž během roku učinit důležité kroky, více se naučit a stát se odborníkem na to, co dělají. Všichni Dřevění buvoli by také měli využívat nejrůznější dostupná zařízení, ať už jsou to kluby či spolky v dosahu jejich bydliště anebo kurzy či projekty, do nichž se mohou pustit na vlastní pěst. Rozšíření jejich zájmových činností jim může v nadcházejícím roce přinést další prospěch a uspokojení.
Pro mnohé Dřevěné buvoly, kteří studují, aby si zvýšili kvalifikaci, to bude rovněž důležitý rok, neboť práce Dřevěného buvola často významně ovlivňuje jeho budoucnost. Z toho důvodu by se měli pečlivě připravovat na zkoušky po celý rok nebo dokončit práci v kurzu. Naštěstí jejich metodický a organizační přístup jim pomůže, ale v roce 2005 budou tito Dřevění buvoli muset dodržovat disciplínu a soustředit se na studium. Mnoho jich pak v budoucnu pozná, že se jim to vyplatilo.
I pracujícím Dřevěným buvolům přinese tento rok důležité změny. Ti, kteří projevili dobrou vůli a ochotu se učit, naloží na svá bedra větší odpovědnost a zajistí si tak zasloužený postup ve svém dosavadním podniku. Jiní se rozhodnou poohlédnout se po práci jinde. V obou případech získá Dřevěný buvol zkušenosti a objeví své silné stránky. Důležitým rysem roku bude šance, kterou mu dává, aby si sám určil směr své kariéry. Po pracovní stránce to může být pozitivní doba, přičemž koncem února až do začátku června a v říjnu by mohlo dojít k důležitému vývoji.
Obdobně také ti Dřevění buvoli, kteří hledají práci, musí zůstat aktivní ve svém hledání a nenechat se odradit, i když některé žádosti o zaměstnání zůstanou nevyslyšeny. Vytrvalostí a úsilím si mnoho z nich zajistí postavení, které jim poskytne nejen cenné zkušenosti, ale také důležitý základ, na němž mohou stavět. Ani v tomto případě to, čeho Dřevěný buvol v roce Kohouta dosáhne, by se nemělo podceňovat.
Jednou z oblastí, která si vyžádá zvláštní pozornost, jsou však finance, Ačkoliv je Dřevěný buvol obvykle opatrný na peníze, měl by být ostražitý a nebrat na sebe rizika nebo se nechat obalamutit falešnými sliby a požadavky. Zejména si musí dát velký pozor na záležitosti spojené s bydlením. Pokud má nějaké pochybnosti, stálo by za to, aby vyhledal radu, jakož i bedlivě zkontroloval podmínky a důsledky veškerých smluv. Přesto však, bude-li Dřevěný buvol opatrný a bude se svými prostředky dobře hospodařit, dokáže s nimi divy. Občas omezené finance nezmenší jeho potěšení z roku Kohouta.
Celkově má rok Kohouta uchystány pro Dřevěného buvola velké vyhlídky. Má osobnost, sílu a dar dotáhnout to v životě daleko a co udělá v tomto roce mu pomůže vybudovat si dobrý základ pro budoucnost. A přátelství i láska mu tento rok ještě více ozvláštní.

Labels: ,