horoskopz

Tuesday, December 11, 2007

VODNÍ BUVOL

Pro Vodního buvola to bude významný rok, který mu umožní podstatný postup kupředu, i rozvoj jeho dovedností a nápadů. Je to rok vyžadující činy a iniciativu a se správnou podporou se mu podaří uspět.
Na začátku roku by si však Vodní buvol měl dobře rozmyslet, čeho by chtěl dosáhnout v příštích dvanácti měsících. Pomůže mu, když své nápady prodiskutuje se svými blízkými a měl by bedlivě naslouchat jejich názorům a radám. V některých případech totiž mohou vycítít, zda jsou nápady, o nichž uvažuje, pro něho to pravé a mohou navrhnout jiné možnosti a postupy. Mnohé může vzejít z diskusí vedených na začátku roku a jakmile se Vodní buvol rozhodne, kterým směrem se dát, bude moci lépe zaměřit svou pozornost a energii. Jeho plány se mohou týkat téměř všech aspektů jeho života, od rodinných projektů po rozvoj jeho zájmové činnosti, uspokojení osobních ambicí nebo postupu v zaměstnání. S vyhlídkami, jaké má, a odhodláním pustit se do pozitivní činnosti, může během roku lecčeho dosáhnout.
V zaměstnání nastal čas k pokročení vpřed a Vodní buvol bude s to do roka získat vyšší postavení. Volná místa se někdy mohou objevit zcela nečekaně, když někteří kolegové podnik opustí nebo jsou vytvořena nová pracoviště a s jeho zkušenostmi se Vodnímu buvolovi často podaří získat lépe placené místo. Podobně, pokud existuje pracovní zařazení nebo typ práce, o které by stál, mohou se události dát do pohybu v jeho prospěch. Každopádně, jakmile se objeví nějaká příležitost, musí jednat rychle a prokázat nadšení i ochotu pustit se do zcela nové práce. Pro hledání pracovních příležitostí jsou nejlepší měsíce od března do začátku června a říjen, ale obecně vzato je to rok, kdy Vodní buvol může postoupit na žebříčku své kariéry výš.
To se týká také těch Vodních buvolů, kteří si myslí, že jejich vyhlídky v současném pracovním zařazení jsou omezené nebo kteří hledají práci. Tím, že aktivně pátrají po novém postavení, mohou někdy profitovat z náhodného vývoje situace. A zase, jakmile uvidí příležitost, měli by jednat rychle a využít maximálně příležitosti. A ještě něco: jakmile získají nové postavení, mnozí zjistí, že jejich práce jim umožní více využít svých dovedností. Výsledkem pak je, že jejich produktivita a smysl pro plnění úkolů bude mnohem větší. Je na čase, aby ti Vodní buvoli, kteří začali rok rozčarováním nad svou situací, udělali za svou minulostí tlustou čáru a začali nanovo. S rozhodností a chutí pokročit kupředu zjistí, že události se konečně začaly obracet v jejich prospěch.
Tento rok bude pro Vodního buvola dobrým rokem pokud jde o jeho osobní zájmy a i přes značné časové vytížení by si měl nejen vyčlenit pravidelně čas na své koníčky, ale dovést je také k větší dokonalosti. Ať už jsou jeho zájmy praktické, tvořivé či si vyžadují pobyt venku, mohou mu přinést mnoho radosti a uspokojení. Pokud se při tom setká s nějakými podobnými nadšenci, mohou mu být nejen oporou, ale může se od nich i naučit něčemu novému.
Pokud jde o rodinný život, bude to pro Vodního buvola rok pilné práce, ale i ocenění. Jako vždy se bude vřele zajímat o aktivitu a pokrok svých drahých a podpoří je. Měl by si však zapamatovat, že tento rok je spíše rokem dialogů a společného plánování i práce. Když se mu to podaří, pak pochopení i těsný svazek, který sdílí se svými nejbližšími, budou ještě mnohem větší a rok 2005 se stane rokem mnoha příležitostí, včetně rodinných dovolených a výletů i vítaných vylepšení v domácnosti.
Vodní buvol se v tomto roce také bude více starat o starší příbuzné a čas, podpora i rady, které jim udělí, mohou pro ně často znamenat víc, než si dovede představit. Ačkoliv bude mít Vodní buvol hodně práce, která pohltí většinu jeho času, je důležité, aby přitom neutrpěl jeho společenský život. Během roku by měl udržovat kontakt s přáteli i navštěvovat společenské události, které ho přitahují. Společenský život může vnést do jeho životního stylu cennou rovnováhu. A všem Vodním buvolům, kteří v poslední době prožívali nějaké osobní potíže, nabídne rok Kohouta šanci pokročit kupředu. Pokud si častěji vyjdou s přáteli a zapojí se do nějaké zájmové činnosti nebo společenské skupiny, dodá to jejich životu nejen nový význam, ale rovněž vytvoří i nový společenský okruh a někteří se dokonce mohou setkat s někým, kdo jim rychle přiroste k srdci. Pokud je Vodní buvol připraven něco podniknout, pak mu pomůže rok Kohouta.
Je však třeba, aby Vodní buvol byl velmi pečlivý ve finančních otázkách v průběhu celého roku, a pustí-li se do důležitých transakcí, pak by měl bedlivě zkontrolovat všechny podmínky a z nich plynoucí závazky. Měl by se rovněž vyhnout veškerému riskantnímu podnikání. Naštěstí mu pomůže jeho obvykle ostražitá povaha. Aby se vyhnul problémům, měl by si dávat pozor a dobře hospodařit s penězi. Vodní buvoli, pamatujte si to!
Celkově má v sobě rok Kohouta mnoho příslibů pro Vodního buvola. Je to čas nápadů a plánů a maximálního využití schopností. S odhodláním, štěstím a příležitostmi, které rok přinese, to může být významný a úspěšný čas.

Labels: ,