horoskopz

Tuesday, March 25, 2008

Vodní pes

VODNÍ PES

Pro Vodního psa to bude důležitý rok. Události mohou někdy nabrat rychlý spád a aby z nich něco vyzískal, bude se muset rychle rozhodovat. Ačkoliv se rok neobejde bez tlaků a potíží, naučí se během něj hodně a bude se také těšit z plného a aktivního osobního života.
V zaměstnání to bude pro Vodního psa významný rok. Vodní psi, kteří již pracují, by ho měli považovat spíš za rok rozšiřování svých zkušeností nežli dosažení velkých pokroků. Vodní pes sice může mít své ambice, ale když si zvýší svou kvalifikaci a lépe se zavede na svém pracovišti, bude se moci lépe umístit na žebříčku potenciálních kandidátů na povýšení, jakmile se naskytne příležitost. Také tím, že zvládne obrovský nával práce a překoná stresy, které někdy rok přinese, se stane disciplinovaným v svém přístupu, a to mu bude v budoucnu rovněž prospěšné. Vodní psi zjistí, že rok Kohouta je sice náročný, ale také vysoce poučný.
Vodní pes by měl využít všech nabízených možností ke školení, a pokud bude mít možnost zastoupit některé kolegy nebo být nápomocen v nějaké jiné funkci, měl by se toho ujmout. Vše, co může udělat, aby se toho o své práci více naučil a rozvíjel své dovednosti, bude přínosné.
Vodní psi se sice poučí, že skutečný prospěch z jejich úsilí bude následovat v dalších letech, ale pokud bude mít Vodní pes možnost postrčit svou kariéru kupředu v roce Kohouta, měl by jí co nejlépe využít. K zajímavému vývoji by mohlo dojít v březnu, květnu, srpnu a říjnu.
Ani pro Vodní psy, kteří práci hledají, nebude rok Kohouta z nejsnadnějších. V některých případech bude muset Vodní pes čelit silné konkurenci a bude zklamán, když některé jeho žádosti budou zamítnuty. Nicméně s každou novou žádostí o zaměstnání se více poučí o tom, co se po něm požaduje, zlepší si techniku vstupních pohovorů i způsob, jakým se bude prezentovat. A nově zajištěné postavení mu nabídne užitečné zkušenosti pro současnost i možnosti do budoucna.
Od Vodních psů, kteří studují, si rok opět vyžádá mnoho: hodně látky k učení i přípravu na důležité zkoušky. Když se však soustředí na to, co musejí udělat, bude jejich úsilí dobře odměněno a bude to mít i velmi důležitý dopad na jejich budoucnost. Rok Kohouta opět za sebou ponechá velký odkaz.
V peněžních otázkách by to však mohl být složitý rok. Při svých četných plánech a nápadech, jakož i nákladech na bydlení a jiných výdajích, bude mít Vodní pes hodně požadavků na své finanční zdroje. Měl by proto ostře sledovat své útraty a odložit stranou peníze na specifické požadavky, kdykoliv to bude možné. Také bude-li se chtít podílet na nějaké důležité transakci nebo bude nucen vyplnit finanční formuláře, měl by být důkladný a zkontrolovat všechny podrobnosti. Finanční záležitosti vyžadují bedlivou pozornost, jinak by se Vodní pes mohl ocitnout jistým způsobem v nevýhodě.
Bude to však velmi aktivní rok, pokud jde o osobní život Vodního psa. Pro mnoho Vodních psů bude láska a podpora jejich partnera hodně znamenat a budou společně sdílet plány, zájmy i aktivity. Těmto Vodním psům přinese rok 2005 báječné časy. Přestože se však téměř všemu bude dařit, může rok stále ještě vyrukovat s nějakými tlaky. Únava způsobená velkým návalem práce, bezesné noci (pokud je rodičem) a někdy i finanční obavy mohou být příčinou těžkých chvil. V takových dnech by Vodní pes měl dát najevo porozumění a být připraven projednat všechny starosti. V případě potřeby mohou pomoci i starší příbuzní. Naštěstí Vodní pes uznává hodnotu dialogu a jeho otevřenost a upřímnost můžou dokázat hodně a zabránit tomu, aby některé tlaky pokazily jeho hodnotný rodinný život.
Pro Vodní psy, kteří jsou nezadaní a patrně se cítí osaměle, možná proto, že se přestěhovali na nové místo nebo se nedávno zklamali ve svém osobním životě, to může být opět důležitý rok. Někdo, koho potkají během roku buď v práci nebo při svých zájmových činnostech, se pro ně časem stane jedinečným. Pro společenské události a schůzky s přáteli jsou zvláště slibné měsíce únor a období od června do srpna.
Celkově lze říci, že ačkoliv rok Kohouta přinese četné požadavky, umožní Vodnímu psovi rozvinout své dovednosti a objevit v sobě dosud nepoznané síly a připraví ho tak na jeho budou postup. V osobním životě přinese rok Kohouta některé cenné okamžiky a Vodní pes si bude považovat lásky a podpory, které se mu dostává od jeho blízkých, i toho, že získal nové přátele.

Tip pro tento rok
Považujte tento rok za dobu učení a přípravy. Možná máte ambice, ale někdy je třeba pro jejich splnění tvrdě pracovat a vyžádá si to nějaký čas, než je budete moci uplatnit. Buďte vytrvalí a využijte tento rok k prohloubení své kvalifikace i k podpoře a získávání nových kontaktů.

Labels: