horoskopz

Friday, April 30, 2010

VEPŔ

Žoviální, upřímný a důvěřivý Vepř vychází zpravidla dobře s lidmi. Má laskavou a starostlivou povahu, nesnáší spory a bývá obdařen smyslem pro humor. Mimoto miluje společnost a dovede vychutnávat životní radosti.
Vepř bývá velmi bystrý a obzvlášť zdatný v obchodních a finančních záležitostech. Projevuje také velkou odolnost a vytrvalost. I když mu nevyjdou všechny životní plány tak, jak by si představoval, nedá se zlomit a často se vzchopí a uspěje i po prožitých nezdarech a těžkostech. Ve svém aktivním a pestrém životě může mnohého dosáhnout, i když musí bojovat s jistými vlastnostmi, které mu překážejí. Jestliže se mu tyto povahové rysy podaří změnit či omezit, usnadní mu to život a bude možná úspěšnější.
Vepř na sebe bere někdy příliš mnoho úkolů, a i když nechce nikoho zklamat, pomohlo by mu, kdyby v rušnějších obdobích své činnosti vykonával systematicky a stanovil si priority. Neměl by také dovolit ostatním, aby zneužívali jeho dobroty, a jistě by mu prospělo, kdyby byl občas ve svých příslibech opatrnější. Někdy se totiž chová příliš důvěřivě a naivně; naštěstí se však Vepř dokáže ze svých chyb poučit. V jeho povaze nalezneme i rys tvrdohlavosti, a jestliže nějaká nová situace neodpovídá jeho představám, občas se neumí přizpůsobit. Takový postoj mu však může přinést problémy.
Vepř je velký požitkář a i když by měl užívat ovoce své práce, může být někdy i extravagantní. To je rovněž něco, co by měl kontrolovat.
Ačkoliv má Vepř některé špatné vlastnosti, ti, kteří s ním přijdou do styku, jsou zpravidla okouzleni jeho čestností, přátelským vystupováním a inteligencí. Bude-li své vlohy využívat rozumně, jeho život bude korunován významným úspěchem a mnozí ho budou milovat a respektovat.

RADY PRO VEPŘE
DO NÁSLEDUJÍCÍHO ROKU

Celkové vyhlídky
Vepř by si mohl počínat dobře a vychutnat si rok Kohouta. Aby však dosáhl úspěchu, měl by jednat podle svých nápadů a příležitostí a také využít své síly a osobní vlastnosti k dobrému účelu. S pozitivním přístupem může dosáhnout mnohého úspěchu.

Vyhlídky v kariéře
Rok Kohouta přeje pilným a těžce pracujícím a při dobrém využití své kvalifikace by Vepř mohl shledat, že jeho vyhlídky jsou velmi povzbudivé. Je to rok vhodný pro postup, zvyšování kvalifikace a vyhledávání nových známostí. Pozitivní činy a dobrá práce dojdou odměny.
Finance
Je to rok dobrého plánování a pečlivého hospodaření. Vzhledem k tomu, co by Vepř chtěl všechno stihnout, měl by si naplánovat výdaje i činnost velmi opatrně. Čím větší bude jeho kontrola financí, tím lépe se mu povede. Také mu prospěje, když si zvýší své dlouhodobé úspory

Vztahy s ostaními lidmi
Vepř zejména uvítá podporu a povzbuzení ostatních a bude-li s nimi jednat o svýc nápadech a bude vstřícný, dostane se mu všemožné pomoci. Po stránce společenské to bude příjemný rok a se svou přátelskou a otevřenou povahou si bude Vepř užívat mnohé společenské události, které rok přinese. A možná ho čeká i trocha romantiky!

Labels: