horoskopz

Thursday, March 27, 2008

Dřevěný pes

DŘEVĚNÝ PES

Tento rok bude pro Dřevěného psa rozumný, i když jeho postoj bude základním faktorem pro to, jak si povede. Dřevěný pes dokáže být velmi umíněný a bez určité opatrnosti by někdy během roku mohla nastat doba, kdy by nevyužil situace tak, jak by mohl. Je to právě ten rok, v němž bude muset ukázat určitou flexibilitu a projevit dobrou vůli přizpůsobit se daným okolnostem
To platí zejména pro Vodní psy narozené v roce 1994. Mnozí z nich nedávno změnili školu nebo třídu nebo tak učiní během roku a jako při každé změně se projeví určité názory, které se Dřevěnému psovi nelíbí nebo z nich nemá příjemný pocit. Bude-li však ochoten se přizpůsobit a co nejlépe využít situace, v níž se nachází, pozná, že některé jeho obavy byly neopodstatněné. Ve škole se také často bude muset učit novým předmětům, a než aby se příliš ukvapeně rozhodl, že se mu některý nelíbí, měl by zůstat nezaujatý. Jen tak bude moci lépe postupovat a jeho práce ho bude uspokojovat. Mladí Dřevění psi si mohou v roce Kohouta vést celkem dobře, ale důležité je, aby se přizpůsobili a projevili vůli k učení.
Mladý Dřevěný pes by si také měl uvědomit, že ostatní jsou ochotni mu pomoci i poradit, a kdyby někdy měl nějaké problémy nebo ho něco trápilo, měl by jim o tom dát vědět. Bude-li vstřícný, shledá, že ostatní mu dokážou pomoci, aby se vypořádal se svými starostmi.
Dřevěný pes si bude cenit úzkého okruhu svých přátel a ti, kteří změní školu, si brzy najdou nové a velmi dobré přátele. Mladý Dřevěný pes si jistě bude považovat jejich podpory a kamarádství. Na tomto místě by však mělo zaznít varovné slovo. I když se Dřevěný pes bude těšit během roku z různých veselých večírků, měl by být opatrný a příliš to nepřehánět, aby se nedostal do situací, o nichž má určité pochybnosti. Podobně, když se zapojí do nějakých fyzických nebo sportovních aktivit, měl by pečlivě naslouchat instrukcím. Není to rok vhodný pro osobní riskování ani pro nějaké nerozvážnosti. Dřevění psi, dbejte na to!
Tento rok bude také konstruktivní pro staršího Dřevěného psa, ale důležitý bude opět jeho přístup. Pokud má nějaké konkrétní plány, které by chtěl uskutečnit, měl by je projednat s ostatními a uvážit jejich rady. I když bude možná muset některé ze svých nápadů přehodnotit, projeví-li více flexibility, získá více.
Plány, o nichž Dřevěný pes uvažuje, se mohou týkat téměř všech aspektů jeho života, ale jedna oblast, která mu přinese nejvíce radosti, je vylepšování jeho domova, zejména novými komfortními prvky a vybavením. Často bude příjemně překvapený následnou změnou. Pokud by však jeho nápady vyžadovaly nějakou zvlášť náročnou a těžkou práci, je důležité, aby vyhledal pomoc nebo zaměstnal někoho kvalifikovaného pro tuto práci. Tento rok není vhodný pro riskování zdraví. Dřevění psi, zapamatujte si to!
Dřevěný pes bude rovněž sledovat s velkým zájmem pokroky rodinných příslušníků a najde se jistě dobrý důvod k rodinné oslavě, možná svatby, promoce nebo narození vnoučete. Rok jistě přinese okamžiky, které budou pro Dřevěného psa velmi významné. Měl by také příjímat pozvání k návštěvě příbuzných, kteří žijí ve větší vzdálenosti, protože jeho cesty mu přinesou potěšení.
Dřevěný pes si bude cenit času, který tráví u svých zájmových činností, a pokud existuje nějaký obor, o němž by se chtěl více dozvědět, nebo v inzerátech narazí na nějaký kurz, který ho zaujme, měl by se do něj přihlásit.
V peněžních záležitostech však bude muset být opatrný. Pokud bude uzavírat jakoukoliv novou smlouvu, měl by si důkladně zkontrolovat všechny podmínky a důsledky a vyřešit nejasné otázky ještě před jejím podpisem. Obdobně by měl postupovat při vyplňování finančních formulářů, a pokud něčemu nerozumí, měl by kontaktovat informační linku nebo se poradit s odborníkem. Finanční otázky vyžadují během roku velkou pozornost.
Celkově by mohl být rok Kohouta pro Dřevěného psa povzbudivý, ale musí vytěžit maximum z každé situace a ochotně se přizpůsobit všem změnám a také se radit s ostatními. Při dobré vůli a flexibilním přístupu mu pak v průběhu roku přinesou všechny jeho činnosti uspokojení i mnohou radost.

Tip pro tento rok
Využijte maximálně své osobní záliby a pusťte se do nějakého zajímavého projektu nebo si osvojte nějakou novou dovednost. Vaše zájmy vám během roku mohou přinést mnoho užitku i uspokojení.

Labels: