horoskopz

Wednesday, April 02, 2008

Ohnivý pes

OHNIVÝ PES

Tento rok bude pro Ohnivého psa velmi proměnlivý a bude muset postupovat opatrně a vyrovnaně.
V jeho zaměstnání bude tento rok velmi aktivní a náročný a bude toho od něj hodně očekávat. Často se bude muset potýkat s nějakými úkoly navíc nebo složitými otázkami a jeho práci možná ještě ztíží zavedení nových pracovních postupů i další byrokratická činnost. V důsledku toho by Ohnivý pes mohl shledat, že některé části roku Kohouta na něj kladou vysoké nároky a jsou také zkouškou jeho trpělivosti.
Ačkoliv během roku se mnohdy dostaví období frustrace, přesto poskytne Ohnivému psovi příležitost, aby si zvýšil svou kvalifikaci. I když je odborníkem ve svém oboru, neměl by připustit, aby mu to bránilo v dalším doplňování znalostí nebo příležitostném využití kurzů. Mnoho Ohnivých psů si uvědomí, že to, čemu se naučí, bude pro ně nejen okamžitým přínosem, ale dobře jim poslouží i v budoucnu.
Ohnivé psy, kteří hledají práci nebo by chtěli dosavadní práci změnit, by rok Kohouta mohl obdarovat zajímavými možnostmi. Někdy sice budou klesat na mysli, když některé jejich žádosti o zaměstnání zůstanou nevyslyšeny, ale budou-li vytrvalí, mnozí získají postavení, které jim poskytne zajímavé a náročné úkoly. Mohou mít i další výhody, jako méně cestování a vhodnější počet pracovních hodin. Díky maximálnímu využití všech poskytnutých příležitostí se tito Ohniví psi budou často radovat ze své nové funkce. Březen, květen, srpen a říjen by mohly přinést zajímavý vývoj na pracovním trhu.
Přestože si mnoho Ohnivých psů bude užívat vyšších příjmů, neměli by během roku zapomínat, že finanční záležitosti si vyžadují opatrnost. Ohnivý pes bude muset dostát svým různým závazkům a dát si stranou peníze na blízké plány a aktivity. Pokud může, měl by si také snížit výpůjčky. Musí být velmi ostražitý, když bude chtít uzavřít nějaké nové dohody nebo se bude zabývat finančním papírováním. Je to rok, který vyžaduje důkladnost a kontrolu i těch pasáží, které jsou tištěny drobným písmem. Zvláštní péče a pozornost, které tomu Ohnivý pes věnuje, mohou často předejít vzniku případných pozdějších problémů.
Přes veškeré požadavky na jeho čas se bude Ohnivý pes těšit ze svých osobních zájmů a měl by si na ně vyhradit dostatek času. Často ocení společenský prvek této činnosti a setkávání s jinými nadšenci povede k některým příjemným příležitostem i doplnění dosavadních znalostí.
Ani při požadavcích, které rok přinese, by však Ohnivý pes neměl zanedbávat své zdraví. Pokud má převážně sedavé zaměstnání anebo cítí, že více cvičení a změna stravy by mu mohly být prospěšné, měl by vyhledat lékařskou radu, jak si nejlépe počínat.
V rodinném životě Ohnivého psa to bude velmi aktivní rok a jeho blízcí se na něj budou často obracet s žádostí o radu nebo pomoc. I když si někdy Ohnivý pes bude zoufat nad tím, co vše se na něm požaduje, pokud pomůže, bude jeho snaha vysoce ceněna. Také mu pomohou dobré vztahy s rodinnými příslušníky, a pokud ho někdy bude něco trápit, stačí, když projeví dobrou vůli a celou záležitost s nimi probere. Udělá tak hodně pro to, aby se situace vyřešila. Zjistí totiž, že je lépe být otevřený než si své problémy nechávat pro sebe. Ohnivý pes také přijde na to, že jeho nápady na rodinné aktivity jsou dobře přijímány a jeho přínos do rodinného života bude i letos příznivě oceněn.
Bude se rovněž dobře bavit při společenských příležitostech, jichž se během roku zúčastní, a ať už jsou nějakým způsobem spojeny s jeho zaměstnáním nebo osobními zájmy, anebo jde o pouhé setkání s přáteli, často mu velmi prospějí.
Celkově lze konstatovat, že i když Ohnivý pes bude muset přistupovat ke svým aktivitám s jistou dávkou opatrnosti, využije-li maximálně situace a bude dbát i na druhé, může to být pro něj uspokojivý a konstruktivní rok. Přes určité tlaky mu přinese také hodně příjemných okamžiků, zejména těch, které stráví společně se svými drahými či při prohlubování svých dovedností a zájmů.

Tip pro tento rok
Buďte flexibilní ve svých názorech. Pokud se přizpůsobíte situaci a poradíte se s těmi, kteří vám v případě potřeby mohou pomoci, můžete hodně získat.

Labels: