horoskopz

Monday, April 07, 2008

Zemní pes

ZEMNÍ PES

Pro Zemního psa to bude velice rušný rok, a i když někdy nebude snadné pokročit kupředu tak, jak by si přál, to, co dělá nyní, mu může pomoci v budoucnu.
V zaměstnání by Zemní pes udělal dobře, kdyby tento rok považoval spíše za rok prohlubování svých dovedností a odborností než za rok vhodný k dosažení velkého postupu v kariéře. Tím, že se pustí do každé práce svým obvyklým pečlivým způsobem, udělá na mnohé dojem a pomůže nejen své dobré pověsti, ale i vyhlídkám. Kromě toho stresy, kterým bude muset čelit, mu poskytnou zkušenost, jak si poradit s ostatními aspekty své práce, a opět na tom bude moci v budoucnu stavět.
Zemní pes také pozná, že je lepší během roku úzce spolupracovat s kolegy a projevit se jako dobrý člen týmu nežli být příliš nezávislý. Nejenže to bude při řešení některých situací účinnější, ale ostatním to umožní lépe ocenit jeho vlohy.
Přestože příležitostí k postupu bude během roku poskrovnu, pokud Zemní pes objeví nějaké volné místo, které ho zaujalo, měl by okamžitě začít jednat. A zase: pokrok, který udělá nyní, může být často předehra k dalšímu postupu v blízké budoucnosti.
Pro Zemní psy, kteří hledají práci, může být rok Kohouta rovněž významný. Ačkoliv jejich hledání nebude snadné, s vytrvalostí si mnozí zajistí postavení, které jim nejen umožní prohloubit si své zkušenosti, ale také povede k dalším možnostem v budoucnosti. Také když zjistí, že jsou vhodnými kandidáty na školení nebo rekvalifikaci, měli by se do toho pustit. Cokoliv mohou udělat pro zlepšení svých vyhlídek, může pomoci a mít důležité důsledky pro příští léta. Březen, květen, srpen a říjen by mohly přinést zajímavé příležitosti v pracovní oblasti.
V peněžních záležitostech je to ovšem rok, který si vyžaduje obezřetnost. Zemního psa očekává hodně výdajů, které se týkají zejména rodiny, vzdělání, bydlení a dopravy, a s ohledem na ně i na další závazky bude muset hospodařit se svými prostředky uvážlivě. Měl by si rovněž dát pozor, aby nepodlehl příliš mnoha impulzivním nákupům nebo drahým zábavám. Aby si mohl dovolit vše, po čem touží, musí pečlivě sledovat své útraty a rozpočet. Zemní psi, zapamatujte si to a dobře hospodařte se svými penězi!
Také v rodinném životě to bude velmi aktivní rok a Zemní pes udělá hodně pro to, aby pomohl svým blízkým, zejména mladším a starším příbuzným. Ačkoliv si někdy bude zoufat, co všechno po něm chtějí, jeho blízcí velmi ocení jeho pozornost, rady i pomoc, které je schopen jim dát. Jako vždy bude Zemní pes hrát v rodinném životě ústřední a velmi oceňovanou roli. Kdykoliv však pocítí, že toho je na něj naloženo mnoho, neměl by váhat a požádat ostatní o pomoc, zejména s některými domácími povinnostmi. Také pokud se ho něco dotkne nebo někdo zkouší jeho trpělivost, měl by to otevřeně projednat, a né připustit, aby to vrhlo stín na rodinný život. Jeho ochota řešit problémy skutečně během roku dokáže divy. I přes své vysoké požadavky bude pro Zemního psa znamenat rodinný život mnoho, a když si vyšetří čas, aby ho mohl trávit se svými milovanými, bude se těšit z mnoha cenných okamžiků. Také krátký výlet nebo rodiná dovolená budou vítány a všem prospějí.
Zemní pes by měl dbát i na to, aby s ohledem na rušnou povahu roku neutrpěla jeho zájmová činnost a společenský život. Pravidelný kontakt s přáteli a čas vyšetřený na rekreační činnost jeho život rovněž obohatí. Zemní psi, kteří v posledních letech ponechali svůj společenský život v útlumu, si ověří, že když si častěji někam vyjdou a setkají se s lidmi, kteří mají stejné zájmy, mohou si svůj volný čas užít mnohem radostněji. Pro společenské záležitosti by únor a období od června do srpna mohly být zajímavé a příjemné.
Ačkoliv bude rok Kohouta velmi rušný a bude klást na Zemního psa velké nároky, pokud se postaví čelem k výzvám, které přinese, a využije příležitostí ke zvýšení své kvalifikace, naučí se mnohému. Co udělá nyní, může být často důležitý faktor úspěchu, na který se může těšit v následujících letech. Celkově to bude důležitý, stimulující, ale velmi konstruktivní rok.

Tip pro tento rok
Věnujte důkladnou pozornost svým vztahům s ostatními, ať už s rodinou, přáteli nebo kolegy v práci. Jejich podpora, rada i pomoc pro vás mohou být hodně cenné.

SLAVNÍ PSI

Švédský král Gustav Adolf XVI., André Agassi, belgický král Albert II., Elizabeth Ardenová, Jane Asherová, Brigitte Bardotová, Gary Barlow, Candice Bergenová, David Bowie, Bertold Brecht, George W. Bush, Kate Bushová, Laura Bushová, Naomi Campbellová, Mariah Careyová, José Carreras, Paul Cézanne, Bill Clinton, Leonard Cohen, Jamie Lee Curtisová, Matt Damon, Charles Dance, Claude Debussy, Dame Judi Denchová, Blake Edwards Sally Fieldová, Joseph Fiennes, Robert Frost, Ali G, Ava Gardnerová, Judy Garlandová, George Gershwin, Lenny Henry, O. Henry, Victor Hugo, Barry Humphries, Holly Hunterová, Cher, Sir Winston Churchill, Michael Jackson, Al Jolson, Felicity Kendalová, Jennifer Lopezová, Sophia Lorenová, Joanna Lumleyová, Shirley MacLaineová, Madonna, Norman Mailer, Barry Manilow, Freddie Mercury, Liza Minnelliová, David Niven, Sydney Pollack, Elvis Presley, Tim Robbins, Lord George Robertson, Paul Robeson, Andy Roddick, Linda Ronstadtová, Gabriela Sabatiniová, Susan Sarandonová, Jennifer Saundersová, Claudia Schifferová, Dr. Albert Schweitzer, Sylvester Stallone, Robert Louis Stevenson, Sharon Stoneová, Jack Straw, David Suchet, Donald Sutherland, Chris Tarrant, matka Tereza, Uma Thurmanová, Donald Trump, Voltaire, princ William, Shelley Wintersová.

Labels: