horoskopz

Monday, June 23, 2008

Pro Vodní zajíce, kteří se bojí pohnout ze své dosavadní funkce anebo hledají práci, přichystal rok Kohouta rovněž důležitý vývoj. Ačkoliv tito Vodní zajíci budou muset udělat několik pokusů, aby si zajistili pracovní místo, jakmile se jim to podaří, často zjistí, že jim to umožní další kvalifikaci a naleznou v sobě novou sílu. Nejpříznivější měsíce pro hledání pracovních příležitostí jsou březen, červen a závěrečné měsíce roku.
Postup Vodního zajíce mu sice přinese vyšší příjmy, ale stále bude muset zacházet s finančními záležitostmi opatrně. Během roku ho čekají mnohé výdaje týkající se zejména rodiny, bydlení a dopravy a aby je zvládl, bude si muset pečlivě naplánovat svůj rozpočet. Měl by si (pokud už tak nečiní) udržovat soubor účtů, aby měl lepší přehled o svých výdajích a stavu financí. Také by při svých vyhlídkách měl být ostražitý a nebrat na sebe rizika, nebo se angažovat v podnikání nebo dohodách, které si předem neprověřil. Je to z velké části spíše rok péče a bdělosti. Vodní zajíc by také měl být důkladný při vyplňování finančních formulářů a jinýchdůležitých dokladů. Jinak by to pro něj mohlo znamenat další výdaje anebo zdlouhavou korespondenci. Vodní zajíci, zapište si to!
I při všech těch tlacích roku by si Vodní zajíc měl dopřát čas na své vlastní zájmy a rekreační činnost. Ty mu nejen poskytnou přestávku v obvyklých starostech, ale díky jim se dostane ven z domu a bude mít šanci na trochu více pohybu a setkání s druhými. Každý Vodní zajíc, který své zájmy nechal upadnout, by se do nich během roku měl zase pustit.
Vodní zajíc by také neměl dopustit, aby jinými nároky na jeho volný čas utrpěl jeho společenský život. Návštěva společenských podniků, které ho zajímají a setkání s přáteli budou pro něj relaxací a bude se dobře bavit. Všichni Vodní zajíci, kteří svůj společenský život v posledních letech zanedbávali, by se v roce Kohouta měli snažit vyjít si někam častěji. Pokud tak učiní, vnesou do svého života zpět něco zvláštního a mohou uzavřít i nová a důležitá přátelství. Pro společenský život jsou zvlášť příznivé měsíce březen, červenec, listopad a prosinec.