horoskopz

Monday, June 09, 2008

KOVOVÝ ZAJÍC

Pro Kovového zajíce to bude zajímavý rok, a i když se neobejde bez problémů a ošidných okamžiků, Kovový zajíc je nadán obávanou povahou, a to mu pomůže, aby si poradil v situacích, které se naskytnou. Navíc to, co vykoná a naučí se během roku, může mít často významný vliv na následující léta.
Oblast, která si vyžádá zvláštní péči, jsou finance a pokud na sebe Kovový zajíc bude brát nové závazky, měl by si v dokumentech pečlivě zkontrolovat i pasáže tištěné drobným písmem. Také když bude vyplňovat daňové nebo jiné formuláře související s penězi, musí být důkladný a nechat si poradit, pokud mu některé výrazy nebudou jasné. Kdyby tak neučinil, může se ocitnout v nevýhodě anebo se bude muset vypořádat s hromadami zbytečné a obtížné korespondence. Měl by si rovněž ukládat na bezpečné místo účtenky, záruční listy a důležité dokumenty. Kdyby se ocitl v nesnázích, přijde mu vhod, že jsou po ruce. Rok může být poměrně nákladný, zejména díky výdajům za bydlení a rodinu, a pokud Kovový zajíc ví o nejbližších výdajích, měl by si včas zabezpečit prostředky. Čím lépe bude hospodařit s financemi, tím lepší bude jeho celková situace.
Trend k opatrnosti se týká také zaměstnání Kovového zajíce. Během roku Kohouta by se mohl ocitnout v situacích, které pro něj představují výzvu. Někdy bude padat únavou pod těžkými úkoly, jindy zase bude mít pochybnosti o některých nově zaváděných programech. Kovový zajíc je v jádru svědomitý a chtěl by pokračovat ve své vlastní činnosti a takový vývoj by ho mohl znepokojovat. V roce Kohouta však bude prvořadé přizpůsobit se situaci, která vznikla a zaměřit se na to, co je třeba udělat. I přes své obavy se Kovový zajíc může přesvědčit, že některé z těchto situací mu dávají možnost využít svých dovedností jiným způsobem, což mu může později být prospěšné.
Přestože rok Kohouta přinese určité stresy a podráždění, nebude bez šance na postup a jakmile se objeví volná místa, mohl by Kovový zajíc využít zkušeností a kontaktů ke svému prospěchu. Od poloviny února až do konce března, v červnu a v posledním čtvrtletí roku by se mohly vyskytnout některé zajímavé možnosti.
Právě tak Kovoví zajíci, kteří hledají práci anebo touží po změně dosavadního stereotypu, shledají, že pokud aktivně čapnou za pačesy šanci, která jim přijde do cesty, mohou mít štěstí a získat postavení s potenciálem dalšího růstu. To, co se podaří dokončit v roce 2005, může mít dalekosáhlý význam v budoucnosti.
Ačkoliv bude Kovový zajíc hodně časově vytížen, měl by si zajistit volný čas na svou zájmovou činnost. Nejenže to bude dobrá příležitost k relaxaci a zábavě, ale i vítaný únik od obvyklých každodenních starostí.
I v domácnosti bude panovat značná aktivita a pro mnohé Kovové zajíce se najde dobrý důvod k oslavám, jako svatba, narození vnoučete nebo jiné příjemné události v rodině. A Kovový zajíc, který sleduje počínání svých blízkých vždy s něžným zájmem, bude zvlášť pyšný na úspěchy těch, kteří pro něj tolik znamenají. Přispěje rovněž svou podporou a povzbuzením svých blízkých a jeho porozumění si budou všichni považovat. Kdyby se však někdy ocitl pod tlakem nebo měl starosti, je důležité, aby byl vstřícný a umožnil ostatním, aby mu pomohli.
Kovový zajíc si také během roku bude užívat společenského života, zejména možností někam si vyjít. Povaha roku si však žádá, aby vždy zůstal diskrétní a taktní. Někdy i poznámku nebo gesto si lidé mohou špatně vyložit, což způsobí problémy, takže by se měl vždy dobře kontrolovat.
I když Kovový zajíc shledá, že některé části roku jsou pro něj výzvou, pokusí se je řešit co nejlépe a s podporou ostatních se mnohému naučí. A přes stresy přinese rok Kohouta určitě také chvíle pohody a štěstí v rodinném kruhu Kovového zajíce a při jeho zájmových činnostech, které pro něj tolik znamenají.

Labels: ,