horoskopz

Monday, May 19, 2008

OHNIVÝ VEPŘ

Rok Kohouta bude pro Ohnivého vepře příznivý, zejména proto, že bude moci uplatnit své dovednosti a nápady k dobrému účelu.
Aby však mohl něco vytěžit z dobrých vyhlídek, měl by se Ohnivý vepř zamyslet nad tím, co by chtěl v příštích dvanácti měsících dělat, a projednat své nápady se svými blízkými. Nejenže bude mít prospěch z rad, které dostane, ale s konkrétními plány v hlavě bude moci lépe nasměrovat síly k tomu, co chce, a díky tomu dosáhne mnohem více.
Nápady Ohnivého vepře by se mohly týkat několika různých stránek jeho života, ale pokud jde o zaměstnání, bude to rok plný zajímavého vývoje. Někteří Ohniví vepři, kteří jsou už nějaký čas ve stejném zaměstnání, pocítí, že právě nyní je ten správný čas pro změnu, a rozhodnou se poohlédnout po jiném postavení, možná takovém, které se nachází poblíž jejich bydliště. Díky příznivým aspektům roku mnozí z těchto Ohnivých vepřů objeví takové postavení téměř náhodně. Někdy jim o nich poví přítel nebo je upozorní něco, co četli nebo slyšeli. A jakmile se ocitnou v novém postavení, budou si často libovat, že mají příležitost dělat něco jiného a rozvíjet své schopnost novými způsoby.
Ohnivým vepřům, kteří jsou spokojeni v dosavadním zaměstnání, nabízí rok Kohouta opět vynikající vyhlídky. S ohledem na jejich značné zkušenosti jsou jim často nabídnuty odbornější povinnosti anebo dostanou příležitost k dalšímu postupu. Pokud co nejvíce využijí příležitosti shledají tito Ohniví vepři, že je jejich práce mnohem víc uspokojuje. Rok Kohouta odměňuje pracovité a měsíce od února do dubna, červenec a listopad by mohly být svědky mimořádně zajímavého vývoje.
Ohnivý vepř bude také během roku čerpat hodně radosti ze svých zájmových činností, a tím, že si stanoví za cíl uskutečnění nějakého projektu anebo bude pokračovat ve svých nápadech, pocítí znovu radost z toho, co dělá.

Rok má také dobré vyhlídky, pokud jde o peněžní záležitosti. Mnoho Ohnivých vepřů se bude těšit z nečekané prémie, výplaty pojistky anebo objeví dodatečný zdroj příjmů ve svých nápadech a dovednostech. I když vše, co Ohnivý kohout získá navíc, bude vítané, musí s tím obezřetně hospodařit. Tam, kde se jedná o velké akvizice, povede čas strávený porovnáváním možností a čekáním na nabídky často k mnohem uspokojivějším nákupům. Také pokud si je Ohnivý vepř schopen odložit stranou nějaké fondy na své budoucí aktivity, snížit své dluhy a přidat si něco ke svým úsporám, velmi mu to pomůže.
Se svou žoviální povahou přikládá Ohnivý vepř velkou váhu svým vztahům s ostatními a jeho společenský i rodinný život mu během roku přinese hodně radosti. V rodinném životě mu budou pomáhat radou i podporou jeho blízcí, a když zapojí ostatní do svých činností, bude se těšit z mnoha zvláštních příležitostí a zároveň posílí vztahy a porozumění, kterých si tak cení. Sám také udělá hodně, aby pomohl svým drahým, a když bude mít některý blízký příbuzný nějaký problém nebo se bude cítit ve stresu, rada Ohnivého vepře často hodně pomůže. Pokud je prarodičem, bude se radovat z příležitosti trávit čas se svými vnoučaty a s něžným zájmem bude sledovat jejich pokroky. Pokud jde o rodinný život, bude to příjemný a hodnotný rok.
Ohnivý vepř si bude rovněž považovat svého společenského života a těm, kteří touží po společnosti nebo kteří nedávno museli překonat nějaký osobní smutek, může rok Kohouta přinést zlepšení situace, nová přátelství a aktivnější společenský život. Na nezadané možná čeká nějaký milostný vztah. Ohnivý vepř se může seznámit s někým mimořádným během dovolené anebo při některé ze svých zájmových činností. V tomto ohledu je také rok Kohouta pro Ohnivého vepře příznivý.
Celkově to bude rok příležitostí pro Ohnivého vepře a tím, že co nejvíc využije své zkušenosti a osobní síly, načerpá z něj mnoho uspokojení.

Tip pro tento rok
Využijte co nejvíce svých nápadů. S podporou ostatních a šancemi, které se vám nabízejí, se mohou často dobře vyvíjet. Je to rok vhodný k pokračování ve vašich plánech.

Labels: