horoskopz

Thursday, May 15, 2008

Dřevěný vepř

Rovněž pro Dřevěné vepře narozené v roce 1995 přináší rok Kohouta příznivé vyhlídky. Zejména jim dá příležitost, aby lépe využili svých zájmů. Když se chopí nabízených příležitostí, budou často potěšeni, jak se jim daří osvojit si nové dovednosti.
Pokud jde o školní práci, bude se mladý Dřevěný vepř muset hodně učit, a i když se s tím snadno vypořádá, kdyby měl kdykoliv nějaké obavy nebo problémy s některými učebními předměty, měl by o tom říci ostatním a nepotýkat se s tím zmateně sám. Když se bude co nejvíc snažit, prohlubovat si své zájmy a radovat se z kamarádství spolužáků, bude mladý Dřevěný vepř moci z roku 2005 vytěžit hodně.

Celkově to bude pozitivní rok a při uskutečňování svých nápadů a využívání příležitostí budou mladší i starší Dřevěný vepř spokojeni s tím, jak se vyvíjí. Také budou ve svých aktivitách značně podporováni.

Tip pro tento rok
Rozšiřujte nějakým způsobem své zájmy, buď tím, že se pustíte do něčeho nového, nebo že si stanovíte určitý projekt k realizaci nebo dovednost k osvojení. Vaše zájmy vám přinesou radost a budou vám často prospěšné i jiným způsobem.

Labels: