horoskopz

Saturday, April 19, 2008

KOVOVÝ VEPŘ

Bude to rok značných příležitostí pro Kovového vepře a umožní mu dobře využít svých vloh a radovat se z mnoha vyhlídek svého života.
V zaměstnání pozná, že zkušenosti, které nashromáždil, mu dobře poslouží, a to, spolu s jeho schopností vycházet dobře s ostatními, mu pomůže postoupit v kariéře výš. Během roku bude mít možnost vzít na sebe větší odpovědnost nebo požádat o povýšení. Kromě toho bude dobře oceněna jeho ochota hrát takovou aktivní roli, a pokud má nějaké nápady či návrhy, měl by je přednést. Je to rok, kdy úsilí a iniciativa mohou být rozhodující pro změnu situace.
Každý Kovový vepř, který se cítí příliš usedlý nebo nenaplněný ve své současné funkci, by se měl v tomto roce vzchopit a poohlédnout se po vhodnějším postavení. Průzkumem a sledováním pracovních příležitostí se mnoha Kovovým vepřům podaří zajistit si postavení, které může nastartovat jejich kariéru po nové a slibné dráze. Může je to stát i několik pokusů, než se jim podaří dosáhnout kýženého úspěchu, ale budou-li vytrvalí, jejich úsilí se jim nakonec vyplatí. Měsíce únor až duben, červenec a listopad mohou přinést některé zajímavé pracovní příležitosti.
To se také týká Kovových vepřů, kteří hledají práci. S důvěrou ve své schopnosti si zajistí dobré postavení, které by mohlo být odrazovým můstkem pro pozdější získání vyšší funkce.
Jiným prospěšným rysem roku Kohouta je způsob, jakým podporuje Kovového vepře, aby stavěl na svých zkušenostech. Ať už si přibere nové povinnosti nebo se zúčastní nějakého školení, tím, že projeví ochotu se učit, udělá hodně pro to, aby pomohl svému současnému postavení i budoucím vyhlídkám. Také pokud existuje nějaká dovednost nebo kvalifikace, kterou by bylo užitečné získat, měl by se o to zajímat. Opět to může být prospěšné v dlouhodobějším výhledu.
Je to také pozitivní rok pro peněžní záležitosti a mnoho Kovových vepřů se bude radovat z vyšších příjmů. Někteří si je ještě budou moci doplnit výdělky z nějakého podnikání anebo využitím některé své dovednosti. Výdělečné schopnosti Kovového vepře budou dozajista během roku ve vynikající formě. I když uvítá toto vylepšení, bude muset pozorně sledovat své výdaje, jinak by příliš stouply a nahlodaly jeho rezervy. Může to být povzbudivý rok, pokud jde o výdělky, ale Kovový vepř by stále měl s penězi dobře hospodařit, a kdykoliv to bude možné odložit stranou nějaké prostředky na krytí konkrétních výdajů, případně navýšit své úspory. Obecně vzato, čím větší kontrolu bude mít nad svými financemi, tím lépe se mu povede.
Pokud jde o rodinný život Kovového vepře, bude to aktivní rok. Při jeho vlastních závazcích i závazcích ostatních členů rodiny bude život často probíhat v hektickém tempu. S dobrou organizací a ochotou pomoci v náročných chvílích

však Kovový vepř shledá, že jeho rodinný život je úspěšný. Bude si zejména považovat času stráveného se svými drahými i některých slavnostnějších příležitostí. Bude také ochotně pomáhat mladším i starším příbuzným a oni ocení jeho rady i čas, který jim věnuje. Navíc, pokud by některý člen rodiny měl nějaké problémy nebo starosti, už samotný fakt, že Kovový vepř je tolik přátelský a plný porozumění, pro ně bude mnoho znamenat.
Ačkoliv požadavky na čas Kovového vepře mu možná zabrání, aby žil tak bohatým společenským životem jako před pár lety, měl by přesto udržovat pravidelný kontakt se svými přáteli a navštěvovat společenské události, které ho přitahují. Jeho společenský život pro něj může znamenat příležitost k relaxaci i možnost udržet svůj životní styl v rovnováze. A pro ty, kteří touží po nových přátelstvích nebo dokonce milostném vztahu, má rok Kohouta skvělé vyhlídky. Měsíce březen až červen a srpen přinesou některé zvlášť dobré příležitosti k seznámení.
Celkově to je rok s velmi dobrými vyhlídkami pro Kovového vepře, a pokud využije co nejlépe příležitostí ke zdokonalování svých dovedností, může z něj být úspěšný a uspokojivý čas. V osobním životě mu láska a podpora, kterých se mu dostává, poskytnou hodně povzbuzení.

Tip pro tento rok
V tak aktivním roce dbejte na to, abyste trávili volný čas relaxací při svých zálibách. Je důležité, aby váš životní styl byl vyvážený. Ani při své horlivé povaze nemůžete očekávat, že budete nepřetržitě v pohybu!

Labels: