horoskopz

Wednesday, April 09, 2008

Osobnost vepře

OSOBNOST VEPŘE


Život je řada pokusů, z nichž každý nás dělá většími; i když někdy je těžké si to uvědomit.
Ralph Waldo Emerson, znamení Vepře

VYHLÍDKY VEPŘE V ROCE 2005

Čínský nový rok začíná 9. února 2005. Do té doby nám stále dává pocítit svou přítomnost starý rok - rok Opice.
Rok Opice (od 22. ledna 2004 do 8. února 2005) je pro Vepře poněkud různorodý a ve zbývajících měsících bude muset postupovat velmi opatrně.
V zaměstnání by se Vepř měl zaměřit na těsnou spolupráci s kolegy a být spíše členem týmu nežli příliš nezávislý. Také pokud jde o s vyhlídky, které v roce Kohouta vypadají tak slibně, jakákoliv nová zkušenost, kterou může získat nebo dovednost, kterou si může zlepšit, se mu mohou hodit. Vepřům, kteří právě hledají práci nebo by si chtěli polepšit, může říjen přinést některé zajímavé příležitosti.
V peněžních záležitostech si Vepř bude muset počínat opatrně, a poněvadž závěrečné měsíce roku bývají nákladné, měl by si včas vytvořit rezervu na některé své nákupy a zájmovou činnost. Také kdyby chtěl na sebe vzít nové závazky, měl by pečlivě zkontrolovat podmínky a povinnosti. Když jde o peníze, je třeba být důkladný.
Mnohem pozitivněji se jeví vztahy Vepře k rodině a přátelům. Jeho rodinný i společenský život bude časově velmi náročný, bude muset organizovat mnoho akcí, které ho budou těšit, a bude mít hodně příležitostí někam si vyjít a setkat se s ostatními. Vepř, který je tak společenský a kamarádský, se při této činnosti bude jistě dobře bavit. Rovněž srdeční aféry mají dobré vyhlídky a mohou ze závěrečných měsíců roku učinit mimořádný čas.

Rok Kohouta začíná 9. února a bude pro Vepře prospěšný.
Nejlepší vyhlídky má ve svém osobním životě. Ti, kteří se těší z milostného vztahu navázaného možná v předchozím roce Opice, v něm budou úspěšně pokračovat, některé čeká svatba nebo se během roku rozhodnou usadit ve společné domácnosti. Pro nezadané nebo ty, kteří se ve svém osobním životě před časem zklamali, přinese rok Kohouta skutečně vzrušující vyhlídky a může způsobit velkou změnu v jejich životě. Někdy se tito Vepři s někým setkají čirou náhodou a hluboce se zamilují. Pro srdeční aféry to může být zvláště významný rok, a ačkoliv vepř může pocítit následky Amorova šípu téměř kdykoliv, měsíce od března do června a srpen by mohly nabídnout mnoho příležitostí k setkáním s druhým pohlavím.
Pro ty Vepře, kteří už partnera mají, to bude také důležitý rok. Vepř si bude cenit lásky a podpory svého partnera a měl by si vyhradit nějaký čas, aby ho s ním trávil. Bude se rovněž radovat při sledování pokroků svých blízkých a rok Kohouta by jej mohl obdarovat příležitostí k rodinné oslavě, možná promoce, zasnoubení, svatby nebo nového přírůstku do rodiny. Pro některé Vepře bude rok význačný některými nezapomenutelnými a potěšujícími událostmi. A jako vždy bude Vepř s radostí pomáhat při organizaci těchto oslav.

I když jsou vyhlídky tak povzbudivé, žádný rok se nikdy neobejde zcela bez obtíží, a kdykoliv vznikne nějaký problém, měl by Vepř vyvolat diskusi, jakým způsobem by se měl vyřešit. Přestože nemá v lásce trapné scény, jeho ochota řešit takové záležitosti zcela otevřeně může pomoci problémy zmírnit a nedopustit, aby vrhly stín na jinak příjemný rok.
Jeho společenský život má rovněž příjemné vyhlídky, opět bude velmi žádaný a dostane mnoho pozvánek na večírky a jiné společenské události. Zaznamená to rovněž, že jeho zaměstnání a zájmová činnost ho přimějí k tomu, aby si častěji vyšel a poskytnou mu možnost získat nové přátele a známosti.
Vyhlídky v zaměstnání Vepře jsou také slibné a vzhledem k tomu, že rok klade důraz na závazky a pilnou práci, povede si dobře. S ohledem na to, co v nedávné době podnikli, budou mít mnozí Vepři ty správné zkušenosti, které je mohou dovést k povýšení nebo postavení s větší odpovědností. Pomohou jim přitom často dobré kontakty, které si vybudovali. Během roku by měl Vepř i nadále dobře využívat své kvalifikace, setkávat se s ostatními, kteří pracují v jeho oboru a účinně vyhledávat nové kontakty a vyměňovat si s nimi informace. Zjistí pak, že když se stane známou osobou, napomůže to jeho kariéře.
Během roku by se měl chopit každé příležitosti ke svému dalšímu rozvoji. Ať už by to bylo nějaké školení anebo by si přibral nějaké nové povinnosti, to, co se naučí nyní, může často vést k efektivnějšímu zvládnutí jeho práce a rozšíření jeho působnosti do budoucna.
Totéž se týká i Vepřů, kteří hledají práci na začátku roku Kohouta nebo v jeho průběhu. Aktivním sledováním pracovních míst, která je zajímají, a využitím všech dostupných možností k rekvalifikaci se mnohým podaří získat nové zajímavé postavení, které rozšíří jejich zkušenosti. Po pracovní stránce je to velmi povzbudivý rok a díky pilné práci, udržování dobrých vztahů se spolupracovníky i rozvoji svých dovedností mnoho Vepřů shledá, že se jim jejich úsilí vyplatí. Měsíce únor až duben, červenec a listopad by mohly přinést některé zvlášť dobré pracovní příležitosti.
Postup Vepře v zaměstnání často také povede ke zvýšení jeho příjmů a bude mít i prospěch z fondů, které získá z jiných zdrojů. Co se týká peněz, bude to rovněž povzbudivý rok, ačkoliv Vepř si musí dát pozor, aby to nepřehnal s utrácením. Zejména by pro něj bylo prospěšné, kdyby si nějaké peníze odložil stranou na velké nákupy a počítal i s dalšími výdaji včetně dovolené. Při opatrnosti a zdravém rozumu to bude obecně pozitivní rok pro finanční záležitosti.
Celkově by měla Vepři v roce Kohouta přát štěstěna, a využije-li dobře svého nadání a příležitostí, které se naskytnou, může se těšit na zasloužený postup v kariéře. Jeho osobní život je velmi slibný, je hodně žádaný a těší se z lásky a podpory těch, kteří jsou pro něj jedineční. V mnoha ohledech bude tento rok pro Vepře pozitivní a prospěšný.

Labels: