horoskopz

Friday, April 25, 2008

VODNÍ VEPŘ

Bude to rok vynikajících příležitostí pro Vodního vepře a umožní mu účinně využít mnoha svých dovedností a schopností.
Zvláště slibné jsou vyhlídky v jeho zaměstnání. Vodní vepř je velmi pyšný na to, co dělá, a jeho pozornost, přičinlivost i schopnost vycházet s druhými budou v tomto roce velkou výhodou. Kromě toho jeho ochota osvojit si nové povinnosti bude mít velkou cenu, a když se naskytnou nová volná místa, může se často stát vhodným kandidátem a uspět. S pozitivním a rozhodným postojem může Vodní vepř letos pohnout svou kariérou kupředu a u některých jeden postup může rychle vést k dalšímu.
Pokud je Vodní vepř na samém začátku své kariéry, měl by také co nejvíce využít všech možností, které se naskytnou, k rozšíření svých zkušeností. Když na sebe vezme nové povinnosti nebo se zúčastní školicích kurzů, to, co udělá nyní, může pomoci jeho budoucím vyhlídkám. Někteří Vodní vepři se

také dosud nerozhodli, jaký typ kariéry by jim vyhovoval, a budou-li ochotni vyzkoušet různé možnosti, mohou objevit takovou práci, která je lépe uspokojuje a kterou chtějí dále rozvíjet. Tak se tento rok postupů může stát rovněž rokem objevů.
Vodní vepři, kteří hledají práci na začátku nebo během roku, budou moci rovněž využít příznivých vyhlídek, které rok nabízí, a někdy i šťastné náhody. V některých případech jim blízký přítel poví o vhodné příležitosti anebo se o volném místě dozvědí náhodně. Budou-li jednat rychle, budou někteří z nich úspěšní a zajistí si zajímavé nové postavení. Měsíce od února do dubna, červenec a listopad by mohly nabídnout zajímavý vývoj na pracovním trhu.
Pro Vodní vepře, kteří se zabývají akademickou činností a studují, aby získali kvalifikaci, může být tento rok také významný. Ačkoliv je jejich pracovní zátěž někdy značná, pokud si svou práci zorganizují a budou pracovat soustavně, jejich úsilí bude často odměněno a mnozí získají kvalifikaci, která jim umožní přístup ke zvolené profesi.
Rok Kohouta je slibný i pro rekreační činnost a i zde by Vodní vepř měl co nejvíce využít svých nápadů a příležitostí. Vodní vepři, kteří rádi cestují, shledají, že když se rozhodnou pro místo, které by chtěli navštívit, a dobře se připraví, mohou jim jejich plány vyjít. Mnoho Vodních vepřů navštíví během roku některá zajímavá místa. Vodního vepře bude také těšit další rozvoj jeho osobních zájmů, a ať už se bude jednat o tvůrčí zájmy nebo činnost mimo dům, pokud si na ně udělá čas, bude to pro něj další prospěšný aspekt roku.
Mnohem náročnější oblast se bude týkat financí. Ačkoliv postup a podnikavost Vodního vepře povedou často ke zvýšení jeho příjmů, bude to drahý rok. S výdaji na bydlení a cestování i s některými osobními plány bude mít hodně požadavků na své zdroje. Proto by měl s financemi velmi pečlivě hospodařit. Kdyby podlehl svodům příliš drahých zábav nebo nákladným nákupním horečkám, mohly by mu chybět peníze na ostatní aktivity, a proto by měl v průběhu roku silně omezit zbytečné výdaje. Také kdyby chtěl uzavřít nějakou dlouhodobou smlouvu, měl by si důkladně zkontrolovat všechny podmínky a závazky, a pokud má nějaké pochybnosti, měl by je předem vyřešit. Není to rok vhodný pro riskování.
Co se týká osobního života Vodního vepře, mohl by to být pamětihodný rok. Někteří Vodní vepři se zasnoubí, uzavřou sňatek nebo jim přibude nový přírůstek do rodiny. Vodním vepřům, kteří už mají partnera, přinese rok mnoho šťastných okamžiků. Za podpory a povzbuzování ze strany někoho blízkého se tito Vodní vepři budou cítit pozitivněji ve svých vyhlídkách, a to bude další důležitý faktor jejich postupu.

I když se Vodní vepř často bude dychtivě snažit realizovat své různé plány a projekty, například při stavbě domu, bylo by dobře, kdyby si na jejich realizaci vyhradil dostatek času. Kdyby chtěl stihnout mnoho věcí najednou, uspěchat projekty anebo se pustit do něčeho, co je nad jeho síly, mohlo by to vést ke stresu a napětí. I přes svou ochotnou povahu musí být Vodní vepř ve svých praktičtějších činnostech realista.
Vodní vepř by také neměl váhat čerpat podporu od starších příbuzných. Přestože by se patrně chtěl pustit do své činnosti nějakým vlastním způsobem, jsou tu i ostatní, které může povolat a kteří mu rádi pomohou. Vodní vepři, nezapomínejte na to!
Společenský život Vodního vepře má dobré vyhlídky a bude mít hodně pozvánek a příležitostí někam si vyjít. Jeho zájmy i práce povedou k tomu, že se seznámí s mnoha novými lidmi, z nichž někteří se stanou jeho blízkými přáteli. Vodním vepřům, kteří jsou nezadaní, může dokonce kynout nějaký milostný vztah. Březen až červen a srpen nabízejí dobré příležitosti k seznamování s druhými.
Celkově má rok Kohouta pro Vodního vepře hodně příslibů, a pokud využije svých nápadů, dobrých vlastností a příležitostí, bude to pro něj rok důležitého postupu v zaměstnání, jakož i velkého osobního štěstí.

Labels: ,