horoskopz

Thursday, June 19, 2008

VODNÍ ZAJÍC

Tento rok bude pro Vodního zajíce důležitý, a i když se neobejde bez stresů a postaví před něj situace plné náročných úkolů, přece jen to ještě může být konstruktivní doba.
V zaměstnání jsou jeho vyhlídky povzbudivé a četní Vodní zající budou moci dále stavět na svém současném pracovním zařazení a kvalifikaci. Někdy se stane, že bude Vodní zajíc vyzván, aby sehrál větší roli a dostane se mu šance vzít na sebe větší zodpovědnost nebo postoupit na vyšší funkci. I když by Vodní zajíc mohl postoupit kupředu, mohl by někdy čelit úkolům, před kterými by jiní utekli. A jako ten, kdo je v každé situaci rád na výši a udržuje si vysoký standard, přijdou i časy, kdy se bude cítit pod tlakem nebo bude mít obavy z vývoje. Rok Kohouta sice přinese příležitosti, ale nebude vždy lehký.
Bude-li však Vodní zajíc ve stresu, dobře mu poslouží jeho metodická povaha a pokud se soustředí na priority a využije dobře své kvalifikace, udělá hodně práce. Vývoj událostí v tomto roce ho mnohému naučí ať už učit se novým dovednostem, vykonávat jiný druh práce nebo dohlížet na své mladší kolegy, získá cenné zkušenosti.

Labels: