horoskopz

Wednesday, July 30, 2008

OHNIVÝ ZAJÍC

Pro Ohnivého zajíce to bude náročný rok, a protože bude muset tvrdě pracovat, aby dosáhl postupu, zanechá to na něm značné stopy, které budou formovat jeho život v několika příštích letech.
Důležitý bude tento rok zejména pro Ohnivé zajíce, kteří studují a s blížícími se zkouškami by měli pracovat pravidelně a systematicky, nežli nechat značnou část na poslední chvíli. Naštěstí pomůže metodická povaha Ohnivého zajíce, ale vzhledem k důležitosti výsledků by mu stálo za to vyvinout znašné úsilí. Po stránce akademické má rok Kohouta povzbudivé vyhlídky a výsledky, jichž během něj dosáhne, mohou mít důležitý význam v několika příštích letech. Ti Ohniví zajíci, kteří se školí pro kvalifikaci v povolání nebo jsou v učňovském poměru, by rovněž měli vytěžit co nejvíc ze své současné situace, neboť dovednosti, které mohou získat, se v příštích letech zúročí.
Ohnivému zajíci rovněž pomůže jeho schopnost vycházet s ostatními a během roku se setká s mnoha lidmi, na které udělá dojem. Ohniví zajíci, kteří jsou zaměstnaní, by měli mít na paměti, že budováním kontaktů a tím, že vejdou ve známost, si vytvářejí styky, které jim poslouží v budoucnu. A když se někdy Ohnivý zajíc ocitne ve stresu nebo tápe v nejistotě, měl by o tom mluvit s ostatními. Často rodina, přátelé nebo kolegové rádi pomohou a rozptýlí některé jeho starosti.
Jinou oblastí, která si vyžádá opatrnost, jsou finance. Během roku Kohouta bude mít Ohnivý zajíc napjaté finanční prostředky a pokud si bude chtít půjčit nebo na sebe vzít nějaké finanční závazky, bude muset postupovat obezřetně. Vždy si musí být vědom svých závazků, a pokud má pochybnosti, měl by vyhledat odbornou radu. Není to rok vhodný pro riskování. Pokud si bude nucen peníze vypůjčit, měl by strávit nějaký čas porovnáváním podmínek, které nabízejí různé společnosti, a možností volby. Peněžní záležitosti v průběhu roku vyžadují pečlivou pozornost. Kromě toho by některé Ohnivé zajíce mohla lákat vize "rychlého zbohatnutí" či podnikání, o kterém vědí velmi málo. Při posuzování těchto nápadů musejí být opatrní. Je to doba ostražitosti a vyhýbání se rizikům. Ohniví zajíci, pamatujte na to!
Někteří Ohniví zajíci se během roku nechají zlákat cestováním, a ačkoliv jim to může přinést nezapomenutelné zkušenosti, měli by myslet před odjezdem na požadavky, které si cestování vyžádá a připravit si předem pečlivě itinerář. Čím lépe budou připraveni, tím lepší a radostnější bude jejich pobyt mimo domov.
Díky své přátelské a společenské povaze se Ohnivý zajíc může těšit na krásné časy strávené se svými přáteli během roku, i na to, že si rozšíří svůj společenský okruh. Také srdeční záležitosti mu mohou přinést hodně štěstí, když dosavadní milostný vztah nabude na významu anebo do jeho života vstoupí někdo nový. V osobním životě to pro něj bude aktivní rok, přičemž březen, červenec a poslední měsíce roku budou zvlášť nabité událostmi. Přestože se však Ohnivý zajíc bude dobře bavit, musí dbát na názory druhých a ocitne-li se v trapné situaci, měl by si dát pozor na jazyk. Rok Kohouta může nachystat na nepřipravené různé léčky.
V průběhu roku by také Ohnivý zajíc měl čerpat z podpory rodinných příslušníků, zejména pokud půjde o nějaké rozhodnutí, které by měl učinit, anebo stresy, kterými by mohl trpět. Jeho rodina je často ochotná mu pomoci a Ohnivý zajíc by k ní měl být otevřený a přijmout to, co mu může nabídnout. Konekonců pro ně hodně znamená.
Obecně bude mít rok Kohouta na Ohnivého zajíce vysoké požadavky a pokud jde o studium nebo zaměstnání, bude muset tvrdě pracovat a vydat ze sebe to nejlepší. To, čeho nyní dosáhne, mu v budoucnu prospěje. Finančně to bude rok velmi náročný, ale jeho osobní život mu přinese hodně radostí a vyhlídky na společenské styky a nová přátelství, která tomuto roku dodají zvlášť příjemný prvek.

Tip pro tento rok
Občas inklinujete k tomu, nechávat si věci sami pro sebe, ale v roce Kohouta by bylo opravdu nejlepší podělit se o své obavy, naděje i nápady s ostatními. Tím získáte nejen větší podporu a radu, ale utužíte rovněž své vztahy s nimi.

Labels: ,