horoskopz

Tuesday, July 08, 2008

Vodní zajíc

Co se týká rodinného života Vodního zajíce, bude to další aktivní rok. Opět dojde ocenění organizační schopnost Vodního zajíce a dohled nad přípravami, zejména při případné rodinné oslavě nebo příbuzenské slezině. Přestože se Vodní zajíc z takové velké role bude těšit, musí zajistit, aby se na těchto akcích podílel každý v domácnosti a aby nebyl na všechno sám. V tak rušných dobách by bez váhání měl požádat ostatní o pomoc. Také když se pustí do některých praktických domácích projektů, měl by si na ně dopřát dost času a nejednat ve spěchu. Zjistí totiž, že čím více péče a zvažování svým plánům věnuje, tím lepší bude výsledek.
Rok Kohouta bude rušný a pro Vodního zajíce někdy i náročný, ale jistě mu nebudou chybět ani pozitivnější aspekty. Rodina, společenský život a zájmy, to vše může přinést mnoho radosti, a to, co se naučí a vykoná v zaměstnání, se mu bude hodit v příznivějších časech, které ho čekají v příštím roce.

Tip pro tento rok
Hospodařte dobře se svým časem. Rozhodněte o svých prioritách a držte se jich. Snažit se udělat příliš mnoho nebo na sebe vzít příliš mnoho závazků by mohlo vést k pocitu zalknutí a dosáhli byste méně uspokojivých výsledků. Pokud se tlak stupňuje, požádejte ostatní o pomoc.