horoskopz

Friday, August 01, 2008

ZEMNÍ ZAJÍC

Pro Zemního zajíce bude tento rok rozumný, a pokud se do svých různých činností zapojí přiměřeně a s obvyklou opatrností, bude se mu dařit. Není to však čas vhodný pro riskování nebo příliš velkou nezávislost.
Jednou z oblastí, která si vyžádá zvláštní péči, bude papírování, zejména vyplňování formulářů souvisejících s financemi. Přitom musí být Zemní zajíc důkladný a rychlý, jinak opožděná odpověď, vynechaná podrobnost nebo špatně vyplněná část pro něj může znamenat nevýhodu. Pokud bude mít nějaké pochybnosti o tom, co je požadováno, měl by kontaktovat informační linku nebo poradce. Měl by být rovněž opatrný, pokud se rozhodne uzavřít nějakou důležitou novou dohodu, a důkladně zkontrolovat podmínky včetně toho, co je vytištěno drobným písmem. Není to rok vhodný pro domněnky nebo neopatrnost, týkající se finančních zájmů.
Tato péče se týká i všech praktických činností, které by mohl Zemní zajíc během roku provozovat, zejména v domácnosti nebo na zahradě. Pokud se jedná o nějakou velmi těžkou nebo komplikovanou práci, měl by raději vyhledat pomoc nežli riskovat.
Mnohem pozitivnější jsou vyhlídky týkající se osobních zájmů Zemního zajíce a pokud se jim bude věnovat, bude ho těšit, jak se v průběhu roku rozvíjejí. Rovněž jeho bystrá a zvídavá povaha ho bude svádět, aby se věnoval i jiným činnostem, které ho lákají. Čtením příslušné literatury nebo připojením k nějaké skupině či zapsáním do kurzu získá mnoho uspokojení z toho, čemu se naučí. Zemní zajíc byl vždycky z těch, kdo využívají svůj volný čas efektivně a rok Kohouta nebude výjimkou.
Zemní zajíc bude také vděčný za podporu, které se mu během roku dostane, i za projednávání svých nápadů se svými blízkými, a pokud se mu podaří získat i jejich účast na realizaci, dodá to jeho činnosti novou radost. V některých případech bude společné učení se dovednostem a řešení projektu s partnerem nebo blízkým přítelem fungovat velmi dobře.
Zemní zajíc bude rovněž sledovat s něžným zájmem veškeré činnosti svých rodinných příslušníků a rád pomůže těm, kteří se ocitnou ve stresu. Je však důležité, aby pomoc a podpora byla oboustranná a kdykoliv bude sám mít problémy nebo nejistotu, neměl by váhat a požádat o pomoc. Často jeho nejbližší budou rádi, že mají příležitost mu oplatit jeho laskavost.
Zemní zajíc bude mít i příležitost během roku cestovat, a pokud objeví nabídku dovolené, která ho zaujme, anebo dostane pozvání k návštěvě příbuzných či přátel žijících ve vzdálenějších místech, měl by se o to zajímat. Některé z cest v tomto roku mohou překonat očekávání.
Zemní zajíc si bude považovat společenského života a bude ho těšit udržování úzkého kontaktu se skupinou nejbližších přátel. Nejvíce jej uspokojí osobní zájmy spojené se společenským prvkem. Zemní zajíci, kteří mají rádi společnost a vstoupí do místního klubu, získají vynikající způsob, jak se setkávat se s druhými a navazovat nová přátelství. Březen, červenec a poslední čtvrtletí roku mohou být po společenské stránce zajímavé a aktivní měsíce.
V V mnoha ohledech to bude pro Zemního zajíce příjemný rok a tím, že bude trávit čas svými zájmovými činnostmi a sehraje svou roli v rodině a při společenských aktivitách, bude si toho hodně považovat. Pokud se však při daných aspektech roku vyskytne nějaká záležitost, která mu dělá starosti, je důležité, aby vyhledal pomoc, než aby si nechal starosti pro sebe. Musí být také opatrnost sama, pokud jde o finance nebo důležité papírování. Bude-li to mít na paměti, může to být vynikající a často i úspěšný rok.

Tip pro tento rok

Využijte své vlohy a zájmy k dobrému účelu. Jste-li tvořivý, stanovte si nějaké zajímavé plány anebo pokud existují dovednosti či témata, kterým byste se chtěli naučit, pusťte se do toho. Během roku vás mohou vaše osobní zájmy a rekreační činnost uspokojit a zpříjemnit váš život.

Labels: